STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό και την ισοπαλία στο Ηράκλειο

Οι παίκτες της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό
Οι παίκτες της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0 και τη λευκή ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Λεβαδειακό για την 9η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση επικράτησε 2-0 των Βοιωτών και έφτασε στους 21 πόντους, στο -6 από τους πράσινους. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, ΟΦΗ και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο Γεντί Κουλέ.

Την Κυριακή (23/10) ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Άρη και έκανε το 9 στα 9. Την ίδια ώρα ΠΑΟΚ και Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην Τούμπα. Νωρίτερα την ίδια μέρα, το ματς ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια έληξε ισόπαλο 2-2.

Το Σάββατο (22/10), ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στη Super League, καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο 2-0, ενώ ο Βόλος νίκησε τον Ατρόμητο 2-0 στο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

  • Ατρόμητος - Βόλος 0-2
  • Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

  • Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
  • ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2
  • Παναθηναϊκός - Άρης 1-0

Δεύτερα 24 Οκτωβρίου

  • Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-2
  • ΟΦΗ - Λαμία 0-0
Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό και την ισοπαλία στο Ηράκλειο
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ