STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Νάρεϊ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Νάρεϊ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-1, με τον Νάρεϊ να δίνει ένα σημαντικό τρίποντο στον Δικέφαλο που προσπέρασε τους ερυθρολεύκους.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Καραϊσκάκης με το διπλό, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, χάρη στο αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την εκπληκτική "βολίδα" του Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος προσπέρασε τους ερυθρολεύκους και σκαρφάλωσε στην 4η θέση.

Στα προηγούμενα ματς της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Λαμίας 0-2 στο Αθανάσιος Διάκος και έκανε το "οκτώ στα οκτώ", σ' ένα παιχνίδι που οι πράσινοι έκαναν πέντε αναγκαστικές αλλαγές.

Η ΑΕΚ αν και δύσκολα κατάφερε να κερδίσει 1-0 τον Ατρόμητο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ στο 94', ενώ ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες. Στο 0-0 έμειναν ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη.

Το Σάββατο (15/10) ο Βόλος επιβλήθηκε 2-1 του Λεβαδειακού με ανατροπή και ο Ιωνικός παρότι προηγήθηκε με τον Μάντζη στο 43ο λεπτό, ο Άρης έκανε αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και με τα γκολ των Ζερβινιό (63') και Γκρέι (74') έφτασε στη νίκη με 2-1.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

  • Βόλος - Λεβαδειακός 2-1
  • Άρης - Ιωνικός 2-1

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

  • ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-2
  • Λαμία - Παναθηναϊκός 0-2
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-0

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2

Παρακολουθείστε την Game Night της Δευτέρας, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ αναλύουν το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ