STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Παναιτωλικός 0-0: Οι Αγρινιώτες κράτησαν άσφαιρους τους Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με το ματς να λήγει 0-0. Μεγάλη ευκαιρία για τους Αρκάδες στο 49ο λεπτό.

Ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός πήραν από έναν βαθμό, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League να λήγει 0-0. Το ματς είχε λίγες φάσεις, με τους Αγρινιώτες να μπλοκάρουν τους Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο 49' με τον Ατιένθα. Ο Παναιτωλικός είναι στην 7η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας στην 9η θέση με οκτώ.

Αστέρας - Παναιτωλικός 0-0: Οι Αγρινιώτες κράτησαν άσφαιρους τους Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία

Το πρώτο μέρος πέρασε εύκολα στη λήθη. Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Στεργιάκη. Από την άλλη οι Αγρινιώτες χτυπούσαν στην αντεπίθεση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι, με τις τελικές να είναι ελάχιστες έμεινε το 0-0 έως το φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο αφύλαχτος Ατιένθα έβαλε το πόδι του στο δεύτερο δοκάρι και αστόχησε σχεδόν σε κενή εστία.

Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δύσκολα απειλούσε την εστία του Στεργιάκη. Από την άλλη ο Παναιτωλικός δύσκολα ανοιγόταν και κρατούσε τα μετόπισθεν του.

Αστέρας - Παναιτωλικός 0-0: Οι Αγρινιώτες κράτησαν άσφαιρους τους Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας (85' Ντομίνγκεθ), Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρεθ, Γκαρντάβσκι (56' Καρμόνα), Μουνάφο, Στάνκο (57' Σίτο), Ρεγκίς (67' Μπαράλες), Μπαρτόλο (85' Ριέρα), Τιλίκα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (89' Σλίβκα), Σενγκέλια (89' Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77' Ντουάρτε)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ