STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Χωρίς Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος της ελληνικής ΚΕΔ | 5 Αυγούστου 2020
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος της ελληνικής ΚΕΔ | 5 Αυγούστου 2020 INTIME

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μην δώσουν το "παρών", υπό όποια μορφή, στην παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία.

Απόντων των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) η παρουσίαση του πλάνου του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την επαγγελματική διαιτησία.

Η καθεμιά εκ των τριών ΠΑΕ έλαβε την απόφαση να μην παραστεί, διότι έχει ενστάσεις με τις πρακτικές που εφαρμόστηκαν στην πορεία και τον τρόπο που επικοινωνήθηκε το όλο πρότζεκτ.

Γιατί δεν θα παραστούν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός εξήγησε πως διαφωνεί με τη γενικότερη διαδικασία που ακολουθήθηκε ως τώρα, η ΑΕΚ εξακολουθεί να αμφισβητεί την παρουσία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έχει ούτως ή άλλως, αναλάβει να αναλύσει το σχέδιο, και ο ΠΑΟΚ διέρρευσε πως ούτως ή άλλως θα έπαιρνε αποστάσεις ανεξαρτήτως της στάσης των υπολοίπων.

Οι τρεις εκ των εκπροσώπων του Big-5 ξεκαθάρισαν ότι η απόφασή τους δεν εντάσσεται στο περιθώριο συμμαχιών και συνεννοήσεων, αφού χαράσσουν τη δική τους πορεία δίχως επηρεασμούς.

Αντιθέτως η ΠΑΕ Άρης πρόκειται να εκπροσωπηθεί κανονικά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ