SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε τον Καμπανιακό, λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού Β' και Αιγάλεω

Super League 2: Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε τον Καμπανιακό, λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού Β' και Αιγάλεω
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε τον Καμπανιακό 1-0 στη Νέα Ευκαρπία και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League 2. Ο Παναθηναϊκός Β' έμεινε στο μηδέν με το Αιγάλεω, ενώ η Παναχαϊκή πέτυχε τεράστιο διπλό και η Κοζάνη έμεινε όρθια στο φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στα playouts της Super League 2, καθώς επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού στη Νέα Ευκαρπία και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη, πέτυχε ο Σπυράκος στο 36ο λεπτό, το οποίο έκρινε την έκβαση του αγώνα. Ο Καμπανιακός από την άλλη έμεινε στους 19 και είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Σπυράκος, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Παντεκίδης (81′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Γκούμας (64′ Δαρέλας), Κανίς (74′ Σαποβάλοφ).

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Έππας, Φροσύνης (69′ Πόζογλου), Γαρύφαλλος (69′ Μυστακίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β' και Αιγάλεω κόλλησαν στο μηδέν στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός Β' και το Αιγάλεω πήραν από ένα βαθμό στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γκολ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βόλεψε το "Σίτι', μιας και το τριφύλλι παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι πράσινοι είναι πλέον στους 19, ενώ το Αιγάλεω έχει 22 και διατήρησε τη διαφορά τους στους τρεις βαθμούς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (74′ Καραμπάς), Μαρτίνης, Κατρής, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (70′ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Νταμπίζας (65′ Μπιλάλ), Λαμψιάς (65′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Γαρουφαλιάς (59′ Ικεότσα), Ναζίμ, Μίσκου (59′ Νταβιώτης (86′ Σταμένκοβιτς), Βάρκας (78′ Ζαρόκωστας), Μπουλλάρι (86′ Κολλάς).

Διπλό της Παναχαϊκής στην Κρήτη

Η Παναχαϊκή πήρε τεράστιο διπλό για την παραμονή στην Κρήτη, καθώς επικράτησε 2-1 του Γιούχτα στις Αρχάνες και είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Αχαιοί άνοιξαν το σκορ με τον Ζέκοφ στο 15ο λεπτό. Ο Γιούχτας είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει με το διπλό δοκάρι του Βρεττού στο 28' και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Λώλη. Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει το ματς στο δεύτερο μέρος, χάρη στο γκολ του Χριστόπουλου στο 80ο λεπτό. Οι Πατρινοί έχουν 21 και είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Γιούχτας είναι στους 17.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Πολυχρόνης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Μπουτσάκης (66′ Ροβίθης), Λώλης, Μπουρσέλης (66′ Δασκαλάκης), Νοικυράκης, Βρετός (66′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τόμας, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Πετράτος (62′ Χριστόπουλος), Ντε Ολιβέιρα (53′ Αλίμπε).

Η Κοζάνη έμεινε όρθια στο φινάλε στην Καρδίτσα

Σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε στην Καρδίτσα, η Κοζάνη κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο φινάλε. Η Αναγέννηση προηγήθηκε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κονίλιο στο τέταρτο λεπτό, ενώ είχε και ευκαιρία να κάνει και το 2-0 στο 42', ωστόσο η προσπάθεια του Ξύδα σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγκιόζη.

Η Κοζάνη ωστόσο κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο 90+5' με τον Μαξίμοβιτς. Η Αναγέννηση είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 20, ενώ η Κοζάνη είναι μαζί με τον Καμπανιακό στους 19.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας (83′ Κοκκίνης), Βερνάρδος (83′ Ντουμάνης), Κονίλιο, Ξύδας (86′ Κορέλας), Αθανασιάδης (59′ Κέρθι).

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος (37′ Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (53′ Ίτσιος), Γραμμένος (53′ Μαξίμοβιτς), Καλλέργης.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playouts του Α' ομίλου

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1
  • ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 1-0
  • 22/04 16:00 Ηρακλής - Αιολικός

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playouts του Β' ομίλου

  • Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας 1-1
  • Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-0
  • Γιούχτας - Παναχαϊκή 1-2

*Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ