SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η ΑΕΛ έκλεισε θετικά την κανονική διάρκεια, ο Μακεδονικός πήρε βαθμό στο Σεραφείδειο και μπήκε στα playoffs

Super League 2: Η ΑΕΛ έκλεισε θετικά την κανονική διάρκεια, ο Μακεδονικός πήρε βαθμό στο Σεραφείδειο και μπήκε στα playoffs
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ νίκησε τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα Πόντου και θα μπει στα playoffs με τρεις βαθμούς λιγότερους από τον Λεβαδειακό. ΑΕΚ Β' και Μακεδονικός πήραν από ένα βαθμό κάτι που βόλεψε τους Θεσσαλονικείς που πήραν ένα εισιτήριο για τα playoffs.

Η ΑΕΛ έκλεισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του Α' ομίλου της Super League 2, καθώς νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου (που έχει ήδη υποβιβαστεί) με 2-1 εκτός έδρας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Πεντρόζο στο 17ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Φατάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 49ο λεπτό και οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σαχόλι στο 58ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάρκος Νίνο στο 83'.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ίννος (62′ Αποστολάκης), Αλμπάνης (62′ Σκάλα), Αμαραντίδης, Σαχόλλι, Ντιαλόσι, Μπούμπας (46′ Ακένα), Αγκουάντο (84′ Νοβίκοφ), Λαμπίρης, Κάρδαρης.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (85′ Παρασκευάς), Μαϊδανός, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Πλέγας (56′ Θωμαΐδης), Αντράντα, Στίνα (68′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο (56′ Κόσιτς), Μαυριάς (56′ Νίνο).

Λευκή ισοπαλία στο Σεραφείδειο

ΑΕΚ Β' και Μακεδονικός κόλλησαν στο μηδέν στο Σεραφείδειο σε ένα αποτέλεσμα που βόλεψε και τις δύο, καθώς αμφότερες θα βρεθούν και στα playoffs.

Η Ένωση ήταν εκείνη που είχε την καλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει, όταν στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του Σταμούλη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Περντρέου.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Τρούμπουλος, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος (74′ λ.τ Κανελλόπουλος), Ρουκουνάκης (65′ Λέλεκας), Σκόνδρας (74′ Γκολφίνος), Πανεράς, Τιέι (65′ Τσελεμπάκης), Μουστάκας, Σταμούλης.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Τσουκάνης, Χάσεκ (90’+1′ Ραμίρεζ), Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (84′ Μελετίδης), Μπουλάτοβιτς (90+1′ Περέιρα), Ζαφειράκης (75′ Λυμπεράκης), Σιμόνι.

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε τη Νίκη Βόλου αλλά δεν μπήκε στα playoffs

Ο ΠΑΟΚ Β' ξεπέρασε το εμπόδιο της Νίκης Βόλου και μάλιστα με τεσσάρα στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον Αργύρη Δαρέλη, παίρνοντας έτσι κεφάλι από νωρίς. Ο Ταξιάρχης Φίλων με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 55ο λεπτό και στο φινάλε οι Σαποβάλοφ και Μπράντονιτς διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Μάλιστα στο 90' ο Δικέφαλος είχε και δοκάρι, αλλά ο Πανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας (59′ Κιτσάκης), Γιαξής, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ (76′ Τσίκος), Σπυράκος, Γκούμας (38′ λ.τ Πανίδης), Δαρέλας (79′ Μπράντονιτς), Κανίς (76′ Σαποβάλοφ).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπάλλας (68′ Βουκελάτος).

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στον Α' όμιλο

  • ΑΕΚ Β' - Μακεδονικός 0-0
  • Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 1-3
  • Ηρακλής - Αιολικός 3-0
  • Καμπανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
  • ΠΑΟΚ Β' - Νίκη Βόλου 4-0

Η τελική βαθμολογία στον Α' όμιλο

Η βαθμολογία των playoffs του Α' ομίλου

  1. Λεβαδειακός 28
  2. ΑΕΛ 25
  3. Νίκη Βόλου 16
  4. ΑΕΚ Β' 16
  5. Μακεδονικός 16

* προβιβάζεται ο πρώτος

Η βαθμολογία των playouts του Α' ομίλου

  1. ΠΑΟΚ Β' 15
  2. Αναγέννηση Καρδίτσας 15
  3. Ηρακλής 15
  4. Κοζάνη 12
  5. Καμπανιακός 12
  6. Αιολικός 10

* υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ