SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Συνέχισαν με νίκες Λεβαδειακός και ΑΕΛ και παραμένουν κοντά στην κορυφή

Super League 2 - Α' όμιλος: Συνέχισαν με νίκες Λεβαδειακός και ΑΕΛ και παραμένουν κοντά στην κορυφή
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πέρασε από το Πολύκαστρο, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλων Πόντου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από κοντά και η ΑΕΛ που νίκησε εύκολα τον Αιολικό στο AEL FC Arena.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου 1-0 εκτός έδρας και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογία του Α' ομίλου της Super League 2.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέτυχε ο Ρομό στο 74ο λεπτό και με αυτό έφυγε με τους τρεις βαθμούς, διατηρώντας τη διαφορά ενός βαθμού από την ΑΕΛ (έχοντας και παιχνίδι λιγότερο). Την ίδια στιγμή ο Απόλλων Πόντου παραμένει στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σάχολλι, Ζαπουνίδης, Αμπούντου, Φλένσμποργκ, Ίννος, Κάρδαρης.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Κροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Μεχία, Μπελμόντε, Νίκας, Κουάδρα, Πολέττο, Ρομό.

Η ΑΕΛ δε δυσκολεύτηκε κόντρα στον Αιολικό

Η ΑΕΛ κατάφερε να καθαρίσει το τρίποντο κόντρα στον Αιολικό στο πρώτο μέρος. Ο Μαυριάς άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό και ο Ηλιάδης δύο λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ των βυσσινί.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη στο 84ο λεπτό. Η ΑΕΛ με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 32, ενώ ο Αιολικός παρέμεινε χαμηλά έχοντας 15 βαθμούς.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (66′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Ουατάρα (75′ Θ. Παπαγεωργίου), Αντράντα (85′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Νίνο), Όγκμποε (66′ Στίνα), Μαυριάς.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό (88′ Χαλκιαδάκης), Μπενίτεζ, Μουχάλης, Νούλας (46′ Γκιάσι), Τριανταφύλλου.

Εύκολο τρίποντο η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου πέρασε εύκολα από την Κοζάνη παρότι στην αποστολή της είχε μόλις 15 παίκτες, καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας 3-0. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου άνοιξε το σκορ στο 45+1' με την κεφαλιά του Χρήστου Τζιώρα.

Ο Κρητικός έκανε το 2-0 στο 67' και δέκα λεπτά μετά ο Τζιώρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Νίκη ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς, ενώ η Κοζάνη είναι όγδοη με 17.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Δόρης (57′ λ.τ Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Σουλιώτης, Σιατραβάνης (22′ λ.τ Αποστολίδης), Καλλέργης, Γραμμένος, Καραγιάννης (57′ Τσιμπούκας), Κουφάς.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Πολίτης (80′ Κουτσιμπάνας), Λίταινας, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Τζιώρας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

  • Κοζάνη - Νίκη Βόλου 0-3
  • Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός 0-1
  • ΑΕΛ - Αιολικός 2-0
  • 14/01 Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός
  • 15/01 ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ