SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ

Super Cup Ευρώπης: Παροξυσμός για εισιτήρια από Άγγλους και Ισπανούς, τόσα θα πάρουν οι Έλληνες φίλαθλοι

Η ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την έναρξη στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ | 13 Νοεμβρίου 2022
Η ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την έναρξη στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ | 13 Νοεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Άγγλοι και Ισπανοί αναμένεται να πλημμυρίσουν την Αθήνα στις 16 Αυγούστου για το Super Cup Ευρώπης μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης. Πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του Super Cup Ευρώπης μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 16 Αυγούστου άρχισε την Πέμπτη.

Η UEFA εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της, γνωστοποιώντας ότι στο γενικό κοινό θα διατεθούν 23.400 από τα συνολικά 30.400 που θα εκδοθούν.

Τα 7.000 θα καταλήξουν σε θεσμικές υποχρεώσεις της UEFA για χορηγούς της, συνεργάτες, επίσημους προσκεκλημένους κλπ. κι έτσι οι φίλαθλοι θα διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης από ένα έως τέσσερα από τα υπόλοιπα "μαγικά χαρτάκια".

Παροξυσμός από Άγγλους και Ισπανούς

Άγγλοι και Ισπανοί είναι δύο λαοί που... πλημμυρίζουν τις έδρες στο εξωτερικό όταν αγωνίζονται οι ομάδες τους και από τη στιγμή που το συγκεκριμένο παιχνίδι αφενός δίνει τρόπαιο, αφετέρου διεξάγεται σε μία χώρα όπως η Ελλάδα και μία εποχή όπως το καλοκαίρι, αναμένεται να πράξουν ομοίως.

Οι "πολίτες" εκτιμούν ότι θα χρειαστούν έως και 10.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους που είναι αυξημένες αφού μόλις κατέκτησαν το πρώτο Champions League της ιστορίας τους και οδεύουν και για το πρώτο Super Cup Ευρώπης, ενώ οι πιο μπαρουτοκαπνισμένοι Σεβιγιάνοι θα χρειαστούν έως 4.000 εισιτήρια.

Εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αυτήν την εβδομάδα για να κάνουν τη δική τους επιθεώρηση και δεν δίστασαν να εκφράσουν την πλήρη ικανοποίηση τους για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση από πλευράς Ολυμπιακού, τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του γηπέδου.

Τα εισιτήρια των Ελλήνων

Οι ομάδες θα πάρουν απευθείας τα εισιτήρια για τους φιλάθλους τους ύστερα από τις σχετικές συσκέψεις με την UEFA και όσα απομείνουν θα αφορούν το ελληνικό κοινό. Με βάση τις εκτιμήσεις, περίπου 10.000 εισιτήρια είναι αυτά που θα διεκδικήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι και αναμένεται να τα εξαντλήσουν, παρότι ο αγώνας σχεδόν συμπίπτει με τον Δεκαπενταύγουστο.

Μάλιστα, τόσο οι Έλληνες φίλαθλοι όσο και οι ξένοι που θα ταξιδέψουν στη χώρα μας θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν όσο το δυνατόν πιο έντονα τον τελικό μέσω των fan zones που θα στηθούν με τη συνεργασία των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά.

TAGS SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ 2023 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ