SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ

Super Cup Ευρώπης: Οι τιμές και η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη στο Γ. Καραϊσκάκης

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης
Το Γεώργιος Καραϊσκάκης ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ/EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA ανακοίνωσε τις πληροφορίες για τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων για το Super Cup Ευρώπης μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης που θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο επί ελληνικού εδάφους στις 16 Αυγούστου, στο Super Cup.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και η... μόνιμη κάτοχος του Europa League συγκρούονται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε μία πολύ σημαντική βραδιά για την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η UEFA ανακοίνωσε τις πληροφορίες για τα εισιτήρια του σπουδαίου αγώνα, του 48ου του θεσμού και πρώτου που διεξάγεται στη χώρα μας από το 2013 κι έπειτα, όταν άρχισε να διεξάγεται εκ περιτροπής σε διάφορες πόλεις της γηραιάς Ηπείρου.

Από το 1973 και τη δημιουργία του τουρνουά μέχρι το 1997, το τρόπαιο απονέμονταν έπειτα από διπλό τελικό μεταξύ του πρωταθλητή Ευρώπης και του κατόχου του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Το 1998 το τουρνουά κρινόταν σε μονό τελικό στο "Λουί Ντε" του Μόντε Κάρλο, παράδοση που συνεχίστηκε μέχρι και το 2012.

Η UEFA αποφάσισε να μεταφέρει τη διοργάνωση σε όλη την Ευρώπη από το 2013 κι έκτοτε έχει διεξαχθεί σε Πράγα, Κάρντιφ, Τιφλίδα, Τρόντχαϊμ, Σκόπια, Τάλιν, Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη, Μπέλφαστ, Ελσίνκι για να καταλήξει φέτος στην Αθήνα.

Οι τιμές και η διάθεση των εισιτηρίων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της UEFA, η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουλίου αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα της.

Τα 23.400 από τα 30.400 που θα εκδοθούν θα διατεθούν στο γενικό κοινό μέσω στο UEFA.com.

Η διάθεση θα γίνει μέσω κλήρωσης μεταξύ όσων αιτηθούν ένα "μαγικό χαρτάκι" μέχρι τη 12η Ιουλίου. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αιτηθεί μέχρι τέσσερα εισιτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω email για το αν είναι μεταξύ των τυχερών έως τις 25 Ιουλίου το αργότερο. Κατόπιν, θα πρέπει να προβούν στην πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 30 ευρώ και ανεβαίνουν στα 70, στα 120 και στα 200 ευρώ. Τα εισιτήρια για ΑΜεΑ κοστολογούνται στα 30 ευρώ και ένα δωρεάν εισιτήριο για τον συνοδό του αν απαιτείται.

TAGS SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ 2023 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΕΒΙΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ