ΑΕΚ

Στρωμένος ο δρόμος για Τζιμπούρ

Στρωμένος ο δρόμος για Τζιμπούρ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Στιούαρτ Πιρς, προπονητής που θα αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ από το καλοκαίρι και μετά, δεν υπολογίζει τον Αλγερινό. Ανοιχτός πλέον δρόμος για την ΑΕΚ.

Δεν θα μακροημερεύσει ο Τζιμπούρ στο Νότιγχαμ καθώς ο Πιρς δεν έχει σχηματίσει καλή άποψη για εκείνον και γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται να πωληθεί το καλοκαίρι εφόσον προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από κάποια ομάδα.

Την απόκτηση ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου επιθυμεί για τη νέα σεζόν ο Στιούαρτ Πιρς και πιο συγκεκριμένα, δύο επιθετικών κλάσης που θα κάνουν τη διαφορά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην προσπάθειά της να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του Πιρς, ενώ όσον αφορά στον Ραφίκ Τζιμπούρ, τονίζεται ότι έχει αποδειχτεί λίγος σχετικά με αυτά που περίμεναν από εκείνον και δεν δικαιολογεί τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτηση του.

Μάλιστα, το καλοκαίρι αναμένεται να πωληθεί αν βρεθούν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του με την ΑΕΚ, όπως είχατε διαβάσει πριν από oπουδήποτε αλλού στο Sport24.gr, να τον έχει στην κορυφή της λίστα της, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ