ΠΟΛΩΝΙΑ

Στράτος Σβάρνας: Η Ράκοβ σπάει τα ρεκόρ για να αγοράσει τον Έλληνα στόπερ

Ο Στράτος Σβάρνας ανακοινώθηκε από τη Ρακόβ
Ο Στράτος Σβάρνας ανακοινώθηκε από τη Ρακόβ PRINT SCREEN TWITTER

Πολωνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Ράκοβ έχει διορία μέχρι το τέλος Απριλίου για να καλύψει τη ρήτρα αγοράς των 800.000 ευρώ για την αγορά του Στράτου Σβάρνα, που θα αποτελέσει μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της.

Η Ράκοβ ετοιμάζεται να καταρρίψει το ρεκόρ μεταγραφής της για να αγοράσει τον Στράτο Σβάρνα. Η απόφαση είναι δεδομένη από τον Νοέμβριο, όπως είχε γράψει και ο Αντώνης Οικονομίδης στο SPORT24.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στους Πολωνούς από την αρχή της σεζόν, ως δανεικός από την ΑΕΚ, όμως οι εμφανίσεις του έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου στην απόφαση να καταβάλλουν τη ρήτρα αγοράς.

Η συμφωνία των δύο ομάδων από το καλοκαίρι αφορά ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ (για το 80% των δικαιωμάτων του), τα οποία η Ράκοβ πρέπει να καταβάλλει μέχρι τα τέλη Απριλίου, όπως αναφέρει το Weszlo.com.

Το ποσό αυτό θα είναι το μεγαλύτερο που έχει βγει από τα ταμεία της Ράκοβ για την αγορά ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν, ο Σβάρνας έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια, έχει βάλει δύο γκολ, έχει μοιράσει τρεις ασίστ και μαζί με τον Γιάννη Παπανικολάου έχουν οδηγήσει το σύλλογο από το Τσεστόχοβα στην κορυφή της βαθμολογίας του πολωνικού πρωταθλήματος.

TAGS ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ