LIGUE 1

Στρασμπούρ - Ναντ 1-1: Πήρε το βαθμό στο τέλος η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Οι παίκτες της Ναντ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπλας κόντρα στη Μαρσέιγ
Οι παίκτες της Ναντ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπλας κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Ναντ έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Στρασμπούρ και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Μοχάμεντ στο 85', για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Ligue 1.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Αλσατία η Ναντ στο πλαίσιο της 5ης και εμβόλιμης αγωνιστικής για τη Ligue 1. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού βρέθηκε να χάνει στην αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ, αλλά κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, είχε δοκάρι με τον Άπια στο 65' και στο 85' ο Μοχάμεντ έφερε το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Χαμπίμπ Ντιαλό, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να πάρουν την υπεροχή στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν με τη Ναντ να ανεβάζει την απόδοση της, είχε δοκάρι στο 65' με τον Άπια για να έρθει στο 85' ο Μοσταφά Μοχάμεντ και να φέρει το ματς στα ίσια.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Σελς, Γκάμπριελ, Ντουκουρέ, Ντζικού, Ντιλέιν, Αολού (73' Νταγκμπά), Μπελεγκάρντ, Ντιαρά (73' Τόμασον), Λίναρντ (24' Πρίσιτς) Γκαμεϊρό (72' Αζόρκ), Ντιαλό

ΝΑΝΤ: Λαφόν, Κορσιά (61' Φάμπιο), Καστελετό, Παλουά, Άπια (79' Κοκό), Ζιρότο (79' Ντουκέ), Μουτουσαμί, Γκεσάν, Μπλας, Μπαμπά (61' Αχλί), Μοχάμεντ.

Η βαθμολογία της Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ