ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Μετά το γκολ, καταρρεύσαμε"

Στραματσόνι: "Μετά το γκολ, καταρρεύσαμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε την αντίδραση που έπρεπε και υποστήριξε ότι πρέπει να βρεθεί κίνητρο για την ομάδα ώστε να διεκδικήσει τη 2η θέση.

Απογοητευμένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά το γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι υπήρχε χρόνος για να αντιδράσουν οι παίκτες, αλλά δεν το έκαναν και ο ίδιος θέλει να το αλλάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Τι έφταιξε και στο ματς της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε;

Κατά τη γνώμη μου, ήταν η αντίδραση μετά το γκολ. Γιατί ο Στόιτσεφ πέτυχε ένα όμορφο γκολ, αυτά συμβαίνουν. Όμως, μετά υπήρχε χρόνος και έπρεπε να αντιδράσουμε. Υπήρχαν 30 λεπτά για να πετύχουμε πράγματα. Δεν το κάναμε και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, γιατί μερικές φορές δεν είμαστε έξυπνοι. Κάτι πάει στραβά. Όταν δεχόμαστε γκολ, καταρρέουμε. Δεν είχαμε την αντίδραση που θέλαμε και πρέπει να το δουλέψουμε.

Μέχρι το 65, σε ένα ματς-τελικό, ο Παναθηναϊκός ήταν φάντασμα στο γήπεδο. Δεν είχε πάθος, φάση. Μέχρι το 1-0, τι έκανε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο;

Πριν το 1-0, το ματς ήταν κακό. Αρχίσαμε άσχημα, προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε ένα ματς με τρεις επιθετικούς παίκτες, αλλά δεν πήγε όπως το θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν θυμάμαι ευκαιρίες για κάποια ομάδα. Αλλά μετά το γκολ είχαμε κακή αντίδραση. Περίμενα κάτι διαφορετικό.

Για ποιο λόγο στα τελευταία ματς, έχει αλλάξει το σύστημα του;

Εξαρτάται από τους παίκτες που έχω. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που έχουν. Τώρα πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί και με τρεις παίκτες πίσω από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τον Βιγιαφάνιες, τον Πέτριτς, περιμένω και τον Λέτο. Παίζουμε με ομάδες με κλειστές άμυνες και θέλω ένα παίκτη παραπάνω, να γινόμαστε πιο επιθετικοί.

Τι κίνητρο μπορεί να δώσει από εδώ και πέρα στους παίκτες, αφού χάθηκε ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου;

Χάσαμε έναν στόχο μας, δεν θα βρω δικαιολογίες. Έχω θυμώσει και θα το μεταφέρω στην ομάδα. Είμαι μαχητής, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να βγούμε δεύτεροι. Γιατί η πρώτη ομάδα απέχει πολλούς βαθμούς στη βαθμολογία. Τώρα έχουμε ένα ματς τη βδομάδα, αυτή είναι η κατάσταση μας. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ