ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Καθόλου καλή χρονιά, μας δίδαξε πολλά"

Στραματσόνι: "Καθόλου καλή χρονιά, μας δίδαξε πολλά"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραδέχτηκε ότι η σεζόν κρίνεται παντελώς αποτυχημένη και έδωσε συγχαρητήρια στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ελάχιστα κράτησε η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Στραματσόνι, αφού η αποστολή του Παναθηναϊκού έπρεπε να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», για την επιστροφή στην Αθήνα.

Πάντως, ο Ιταλός προπονητής πρόλαβε να απολογηθεί στους φιλάθλους και να τονίσει πως έμαθε ποια πράγματα πρέπει να διορθώσει στον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας σεζόν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απόψε και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και διεκδίκησαν τη νίκη. Για εμάς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού αυτή η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τις εννέα μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Αυτή η σεζόν μας δίδαξε πράγματα. Τα λάθη που κάναμε και πού πρέπει να βελτιωθούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μιλώ μόνο για τις μεταγραφές αλλά γενικά για τη χρονιά».

Για τον απολογισμό της σεζόν και αν κρίνεται θετική η αρνητική και για το αν θέλει να πει κάτι για του χρόνου:

«Σίγουρα η σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή, βγήκαμε εκτός των στόχων μας και πρέπει να απολογηθούμε γι’ αυτό στους φίλους της ομάδας και να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε στο μέλλον».

Για τη γεύση που του αφήνει το πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να περιμένω και μετά να εκφέρω άποψη. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ όλους αλλά πρέπει να προλάβουμε την πτήση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ γιατί κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, παρόλο που δεν ήταν στην ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ