BUNDESLIGA

Στουτγκάρδη - Μάιντς 2-1: Απέδρασε από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Μαυροπάνου

Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης σε αγώνα κόντρα στην Μπάγερν | 10 Μαρτίου 2021
Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης σε αγώνα κόντρα στην Μπάγερν | 10 Μαρτίου 2021 @2021 MATTHIAS BALK/POOL VIA AP IMAGES

Η Στουτγκάρδη επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο μήνες στις επιτυχίες στην Bundesliga επικρατώντας 2-1 της Μάιντς, με το τρίποντο αυτό να επιτρέπει στους Σουηβούς να ξεφύγουν από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Από τις 2 Οκτωβρίου και το 3-1 επί της Χόφενχαϊμ είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Στουτγκάρδη που μετρούσε μάλιστα τρεις σερί ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής (26/11) ήταν η σειρά των Σουηβών να χαμογελάσουν για την 13η αγωνιστική της Bundesliga.

Το έκαναν απέναντι στην Μάιντς την οποία υπέταξαν με 2-1, με την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου (αγωνίστηκε σε όλο το ματς) να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Αρχικά στο 21' με υπέροχο δεξί σουτ του Ίτο (1-0) όπου βρήκαν απάντηση οι φιλοξενούμενοι στο 39' με κεφαλιά του Χακ και εν συνεχεία με εκπληκτικό σουτ του Σόσα στο 51' από πλάγια θέση, το οποίο διαμόρφωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους και ήταν αρκετό για να τους χαρίσει το τρίποντο που τους εκτόξευσε στην 13η θέση.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Μίλερ, Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο, Μάσιμο (85' Εμβουμπά), Έντο, Κάρατσορ, Σόσα, Φέρστερ (63' Νάρτι), Μανγκαλά (63' Κλίμοβιτς), Μαρμούς (82' Στέντσελ)

ΜΑΙΝΤΣ: Τσέντνερ, Νέμετ (75' Στακ), Χακ, Νιακατέ, Βίντμερ, Λι, Μπαρέιρο (75' Στέγκερ), Μποέτιους, Κάρικολ, Ονισίβο (75' Ίνγκβαρτσεν), Μπούρκαρντ (75' Ζαλάι)

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ