Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Θεσπρωτό ο Ξανθόπουλος

Στον Θεσπρωτό ο Ξανθόπουλος
βασιλης ξανθοπουλος

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Θεσπρωτού

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα με τον Γιώργο Τζοβάρα στον πάγκο η διοίκηση έλυσε την συνεργασία της με τον έμπειρο κόουτς δίνοντας την σκυτάλη στον Βασίλη Ξανθόπουλο.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος καλείται να επαναφέρει τον Θεσπρωτό στις επιτυχίες. " 'Hρθα σε μία ιστορική ομάδα, θέλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε τον Θεσπρωτό πανίσχυρο και να τον φτάσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού.

Βατανιακός

Η παραίτηση του Τάσου Ιασωνίδη προκάλεσε ανησυχία στην ομάδα που μέχρι χθες βρισκόταν σε αναζήτηση τεχνικού. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης ανέλαβε από την Τρίτη την τεχνική ηγεσία αφού πρώτα είχε συναντηθεί με τον κ. Ποτουρίδη και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια για τη νέα συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Προσοτσάνη

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η Προσοτσάνη. Η ομάδα παρότι ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε πτώση και ο τεχνικός της ομάδας καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα ώστε η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες.













TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ