ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2020 ο Τζημόπουλος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Τζημόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο 32χρονος, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, ανανέωσε για δυο χρόνια ακόμα το συμβόλαιο του με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα κλείσει μια δεκαετία στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2020 θα είναι ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα των Ιωαννίνων για δυο ακόμη χρόνια.

Ο Τζημόπουλος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τον ΠΑΣ αν ολοκληρώσει και το τρέχον συμβόλαιο του θα έχει κλείσει μια δεκαετία στον ΠΑΣ. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια ο Τζημόπουλος που έχει καταφέρει μέσω των εμφανίσεων του στην ομάδα να κληθεί και στην Εθνική της Νοτίου Ζηλανδίας έχει 192 συμμετοχής και 15 γκολ.

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας του ο Τζημόπουλος έκανε και δηλώσεις ευχαριστώντας τους ανθρώπους του ΠΑΣ και τον Γιάννη Πετράκη ενώ τόνισε πως θέλει να παίξει ξανά στην Ευρώπη με τον ΠΑΣ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Για 2 χρόνια ανανέωσε ο αρχηγός της ομάδας Θέμης Τζημόπουλος, παραμένοντας μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο Θέμης μιλώντας για τη σελίδα της ομάδας μας pasgiannina.gr δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ.

Επίσης σημαντικό κομμάτι για μένα αποτελεί ο προπονητής μας, κ. Πετράκης, ο οποίος πέραν του ότι με έκανε καλύτερο αθλητή, με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και σαν άνθρωπος το διάστημα που συνεργαζόμαστε.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, ο οποίος είναι αυτός που με έφερε στην ομάδα πριν από 8 χρόνια και έγινα μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ.

Για την επόμενη χρονιά οι στόχοι της ομάδας μας θα είναι πιο ψηλά και θέλω και εγώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω. Θέλω να βλέπω τον ΠΑΣ ψηλά και σύντομα να ξαναζήσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη. Όλοι μαζί και με τον κόσμο δίπλα σε εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα τα καταφέρουμε…».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ