ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ ο Κανούλας

Στον ΟΦΗ ο Κανούλας
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Κανούλας θα λύσει σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης και θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να υπογράψει το νέο του με τον ΟΦΗ για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάκης Κανούλας για τα επόμενα 2,5 χρόνια υπογράφοντας ακόμη και σήμερα το νέο του συμβόλαιο αφού πρώτα λύσει αυτό με την ΠΑΕ Άρης.

Ο Κανούλας ενημερώθηκε χθες το βράδυ από την ΠΑΕ Άρης για να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

Ο 20χρονος επιθετικός δεν βρισκόταν εδώ και καιρό στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ και για αυτό προ ημερών είχε γίνει μία πρώτη συζήτηση για την λύση του συμβολαίου του με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Κάτι που θα γίνει σήμερα και θα ρίξει «άγκυρα» μέχρι το καλοκαίρι του 2015 στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ αφήνοντας πίσω του τον Άρη μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας κι έχοντας πετύχει ένα γκολ στην φετινή ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ΟΦΗ ενδιαφέρον για τον Κανούλα είχε δείξει και η Κέρκυρα που όμως συμφώνησε με τον Λεωνίδα Κυβελίδη του Πανθρακικού.

Ο Κανούλας ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Επανομής όπου είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της από την Football League 2 στην Football League και ακολούθως μεταγράφηκε στον Άρη.

Μάλιστα στον ΟΦΗ θα έχει και πάλι για συμπαίκτη του τον συμπαίκτη του στην Αναγέννηση Επανομής στην χρονιά της ανόδου τον Παναγιώτη Κουρδάκη.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ