PREMIER LEAGUE

Στον CAS για τον Τέβες

Στον CAS για τον Τέβες
Κάρλος Τέβες

Στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) θα προσφύγει η Γουέστ Χαμ

" Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι δικηγόροι μας προετοιμάζουν την έφεση στο CAS, για την υπόθεση που αφορά το σύλλογό μας και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρά το σεβασμό μας στην απόφαση της ομοσπονδίας (FA), δεν δεχόμαστε πως η παρουσία ενός και μόνο ποδοσφαιριστή μπορεί να εκληφθεί ως κριτήριο για τα αποτελέσματα μίας σεζόν 38 αγωνιστικών" αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα "σφυριά".

Η υπόθεση αφορά τη συμμετοχή του Κάρλος Τέβες τη σεζόν 2006/2007, που εδώ και αρκετούς μήνες έχει κριθεί παράνομη και για το λόγο αυτόν η Γουέστ Χαμ τιμωρήθηκε, τον περασμένο Απρίλιο, με πρόστιμο-ρεκόρ 5,5 εκ. λιρών. Τότε, ο λονδρέζικος σύλλογος είχε πληρώσει με... ευχαρίστηση, αφού το ζητούμενο ήταν να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών, που θα σήμαινε -ουσιαστικά- τον υποβιβασμό του από την Πρέμιερ Λιγκ.

Ομως, στη συνέχεια, ήλθε η σειρά της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, της ομάδας που υποβιβάστηκε εκείνη τη σεζόν, να προσφύγει στα αρμόδια όργανα της FA. Οι "λεπίδες" υποστήριξαν πως η παράνομη συμμετοχή του Τέβες επέφερε ζημιά της τάξης των 50εκ. λιρών. Η ομοσπονδία απεφάνθη υπέρ της Σέφιλντ, δεν έκανε γνωστό το ύψος της αποζημίωσης, αλλά το ποσό υπολογίζεται περίπου στα 30εκ. λίρες.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ