STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Γιατί ορίστηκαν Έλληνες στο Άρης - ΑΕΚ

Stoiximan Super League: Γιατί ορίστηκαν Έλληνες στο Άρης - ΑΕΚ
Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς INTIME

Η ΚΕΔ επέλεξε Έλληνες διαιτητές, κι όχι ξένους, για το παιχνίδι των playoffs μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή. Ποιος ο λόγος που συνέβη αυτό.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των playoffs και της 6ης αγωνιστικής των playouts στη Stoiximan Super League.

Στο κομβικό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ επιλέχθηκε να σφυρίξει ο Βασίλης Φωτιάς, ενώ στο VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε διευθύνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην OPAP Arena.

Αναπόφευκτα προκλήθηκαν απορίες για το γεγονός που δεν ορίστηκαν ξένοι από τη στιγμή μάλιστα που το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα διευθύνει ο έμπειρος Γερμανός Μπριχ, τον οποίο κατάφερε να φέρει η ΚΕΔ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο λόγος που στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης ορίστηκε ελληνική ομάδα είναι διότι οι ιθύνοντες της ΕΠΟ και της ΚΕΔ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κι άλλον ξένο διαιτητή κατηγορίας elite ή πρώτης κατηγορίας παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η UEFA είχε ενημερώσει, μέσα από την επιστολή του προέδρου της, Αλεξάντερ Τσέφεριν στον ομόλογο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο, ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει σε μια τέτοια απόπειρα εξαιτίας των επιθέσεων σε αξιωματούχους της, με συνέπεια οι πόρτες που κτυπήθηκαν να είναι κλειστές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ