STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Αυτοί είναι οι παίκτες που χάνουν την πρεμιέρα των playoffs

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League έχει ολοκληρωθεί, με το πρωτάθλημα να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, που θα κριθούν ο τίτλος και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αυτοί είναι οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες στην τελευταία αγωνιστική και θα κληθούν υποχρεωτικά, βάσει κανονισμού, να εκτίσουν την ποινή τους στην πρεμιέρα των playoffs.

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής (03/03), με τον ΠΑΟΚ να "κλέβει" στο νήμα την πρώτη θέση από την ΑΕΚ, η οποία δέχθηκε γκολ στο 90+7' από τον Άρη και έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος
Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος

Πλέον, το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κομβική του φάση. Η διαδικασία των playoffs ξεκινάει την Κυριακή (10/03) και οι τελευταίες 10 αγωνιστικές αναμένεται να κρίνουν τη μάχη του τίτλου ανάμεσα στους τέσσερις διεκδικητές (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός).

Επίσης, θα προκύψει και μια πρώτη εικόνα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν, η οποία θα ξεκαθαρίσει απόλυτα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Η πρεμιέρα των playoffs -ως αναμενόταν- έβγαλε ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Παναθηναϊκό, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ τον Άρη στην Τούμπα, ενώ η δεύτερη ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βάσει κανονισμού της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος, Super League, οι παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας υποχρεούνται να εκτίσουν την προβλεπόμενη ποινή της μιας αγωνιστικής στην πρεμιέρα των playoffs.

Έτσι, δεδομένα η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό της και βασικό στη θέση του δεύτερου επιθετικού, Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ενώ η Λαμία δίχως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Όλοι οι προαναφερθέντες δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες που χάνουν την πρεμιέρα των playoffs λόγω συμπλήρωσης καρτών

  • ΑΕΚ - Στίβεν Τσούμπερ
  • Ολυμπιακός - Παναγιώτης Ρέτσος
  • Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης
  • Λαμία - Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στα playoffs το κοντέρ με τις κίτρινες κάρτες "μηδενίζει" και υπολογίζονται εκ νέου από την αρχή. Δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική λόγω καρτών αν συμπληρώσει εκ νέου τρεις κίτρινες κάρτες.

Η μόνη διαφορά σε σύγκριση με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, έγκειται στο γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης χάνει αυτόματα το επόμενο ματς της ομάδας του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ