ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στόχος μας το διπλό"

"Στόχος μας το διπλό"
Ματος

Με στόχο το διπλό... που σημαίνει και πρόκριση θα ταξιδεύσουν στην Σλοβακία οι "πράσινοι". Με Ιβανσιτς η αποστολή

Αποχώρησε ο Βραζιλιάνος



Μια ξαφνική εξέλιξη παραλίγο να "τρομάξει" τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δύο μέρες πριν την πρώτη "μάχη" με την Αρτμέντια. Ο Μαρσέλο Μάτος αποχώρησε από την προπόνηση για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού σε μια σύγκρουσή του με έναν συμπαίκτη του θεωρήθηκε από το ιατρικό τιμ να μην συνεχίσει.

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στη τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη και στις στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Νίνης, Έκι Γκονζάλες και Θανάσης Τσίγκας.

" Θέλω να προσέξετε τις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις. Να μην τους δώσετε χώρο, αλλά να κάνετε εσείς το παιχνίδι σας", τόνισε μεταξύ άλλων, ο 47χρονος προπονητής στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι με αρκετή δόση από πείσμα έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις:

" Πάμε να πάρουμε τη νίκη. Στόχος μας είναι το διπλό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν παίξουμε όπως ξέρουμε, σαν Παναθηναϊκός".

Στην αποστολή ο Ιβανσιτς

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του "τριφυλιού" κ. Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία για τον εκτός έδρας αγώνα του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κόντρα στην Αρτμέντια.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Θανάσης Τσίγκας, Έκι Γκονζάλες, Φίλιππος Δάρλας, Άντονι Σέριτς, Σωτήρης Νίνης, Νασίφ Μορις, Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Σιόντης και Σωτήρης Λεοντίου.

Βιντεο-κατασκοπεία της Αρτμέντια

Λίγο πριν έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο Ζοσέ Πεσέιρο στην προσφιλή του συνήθεια έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο με πρόσφατους αγώνες της Αρτμέντια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε την συνεχή προσοχή των παικτών στην διάρκεια του αγώνα, "αποκάλυψε" που είναι τα αδύνατα σημεία των Σλοβάκων (κυρίως στην άμυνα) και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χάσουν τον ρυθμό του αγώνα.

Ιβανσιτς: "Με τον Εργοτέλη"


Την πεποίθησή ότι θα αγωνιστεί έστω για λίγο με τον Εργοτέλη, εξέφρασε ο Ιβανσιτς μέσω της ιστοσελίδας του. Ο Αυστριακός μέσος δηλώνει έτοιμος για αγωνιστική δράση και περιμένει το ΟΚ του προπονητή του, ο οποίος τον πήρε στην αποστολή ενόψει Αρτμέντια.

" Τις προηγούμενες μέρες ένιωθα πολύ καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δουλεύω πολύ την φυσική μου κατάσταση και τρέχω για να καλύψω το χαμένο έδαφος.

Χρειάζεται να πάρω μερικά παιχνίδια στα πόδια μου έτσι ώστε να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Αν δεν παίξω την Πέμπτη κόντρα στην Αρτμέντια, αυτό πιθανότητα θα συμβεί στο ματς της Κρήτης με τον Εργοτέλη".
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ