ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Παγκρήτιο με κόσμο

Στο Παγκρήτιο με κόσμο
οπαδοί, Παναθηναϊκός, Λεωφόρο

Περισσότερη αποτελεσματικότητα και συγκέντρωση ζήτησε ο Πεσέιρο. Με κόσμο στην Κρήτη

Σπουδαία νέα για τους οπαδούς

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως μεμονωμένοι οπαδοί του "τριφυλλιού" θα μπορέσουν να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Η "πράσινη" ΠΑΕ προέβη στην κίνηση αυτή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League για πρώτη φορά μετά την περσινή πρεμιέρα των "πράσινων" στο πρωτάθλημα στο νικηφόρο 1-4 στο "Σ. Μαυροθαλλασίτης" κόντρα στο Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Τριτη 18 Σεπτεβρίου θα διαθέτει σε φιλάθλους της, εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα, της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εναντίον του Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 23/09/2007 και ώρα 21:15, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τα εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αντιστοιχούν στις Θύρες 5, 6 και 7 του Παγκρήτιου Σταδίου και κοστίζουν 15 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ως εξής:

Για τους φιλάθλους της Αττικής:

Αποκλειστικά σε κατόχους Καρτών Διαρκείας και μέλη της Ticket Club από τα εκδοτήρια της θύρας 4 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και Ζafolia (Λ.Αλεξάνδρας 87) , έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου από 10:30-18:30.

Για τους φιλάθλους της Κρήτης:

Μινωταύρου 4 στο Ηράκλειο (μπουτίκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «Green Corner”)





Αμνισου 5 Ηράκλειο (Παγκρήτια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού)

Υπενθυμίζεται ότι τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου".

Πεσέιρο: "Συγκεντρωμένοι σε άμυνα, και αποτελεσματικοί σε επίθεση"

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι "πράσινοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις με στόχο την πορετοιμασία για τα εκτός έδρας παιχνίδια με Αρτμέντια (την Πέμπτη για το ΟΥΕΦΑ) και Εργοτέλη (Κυριακή για Σούπερ Λίγκα).

Στην πρωινή προπόνηση, οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο, άρχισαν με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα με έμφαση στη τακτική, στημένες φάσεις και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Θανάσης Τσίγκας, Έκι Γκονζάλες, Σωτήρης Νινης και Γιώργος Τσίτσης.

Στο απογευματινό πρόγραμμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Θανάσης Τσίγκας, Έκι Γκονζάλες, Σωτήρης Νινης και Γιώργος Τσίτσης.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις με Ηρακλή και Πανιώνιο, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους πως δεν θα δεχθεί άλλες εμφανίσεις σαν και αυτές του τουρνουά (με Ηρακλή, Πανιώνιο) αλλά και σαν το ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό ειδικά τώρα που αρχίζουν πλέον οι δύσκολες και επίσημες "μάχες" σε Ευρώπη (Αρτμέντια) και Ελλάδα (Εργοτέλης).

" Στο ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε αποστάσεις μεταξύ των γραμμών μας. Η άμυνα ήταν μακριά από το κέντρο και το κέντρο με την επίθεση. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε και περίμενα να έχουμε καλύτερη εικόνα" τόνισε και αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα σε κάθε γραμμή.

"Στην άμυνα, δεχόμαστε γκολ από δικά μας λάθη και πρέπει είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Στη μεσαία γραμμή θέλω να παίζουμε πιο απλά και να δίνουμε τη μπάλα με τη μία, να μην την κρατάμε πολύ ώρα, ενώ στην επίθεση παρότι έχουμε τον έλεγχο δεν σκοράρουμε και πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί" μερικά από τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Παρών και ο Εκι


Η παρουσία του Εκι Γκονζάλες μετά από μεγάλο διάστημα αποχής επέφερε τα χαμόγελα και τα σχόλια στην σημερινή προπόνηση. Ο Αργεντινός μέσος αφού πρώτα συνομίλησε και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του, συναντήθηκε και με το τεχνικό τιμ.

Στην συνέχεια άρχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης κάνοντας ατομικό με τον ίδιο τον παίκτη του "τριφυλλιού" να έχει πεισμώσει και να θέλει την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ