ΠΑΟΚ

Στοχ: "Όλη η Ελλάδα μας πολεμά..."

Στοχ:  "Όλη η Ελλάδα μας πολεμά..."
Στοχ Χούσεν

Ο Μίροσλαβ Στοχ βραβεύτηκε ως ο MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ και αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια. Τι δήλωσε ο Λούκας.

Ο Μίροσλαβ Στοχ αναδείχθηκε από τους εκπροσώπους Τύπου ως ο MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Λάκης Πρόγιος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Σλοβάκο του μετέφερε:

"Έπαιξα δέκα χρόνια, πέντε στην Τούμπα και πέντε στο γήπεδο στο Συντριβάνι. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που με τίμησε και ομάδα που σέβεται το παρελθόν, έχει και μέλλον".

Ο Στοχ με τη σειρά του δήλωσε:
"Επιτύχαμε την ανατροπή γιατί δείξαμε ομαδικό πνεύμα. Το γκολ της ισοφάρισης μας βοήθησε γιατί ήρθε σε καθοριστικό σημείο. Παίζοντας απλά και πειθαρχημένα φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Για το διαιτητή:
"Δε σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά όλοι βλέπετε τι γίνεται. Εμείς πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι στα επόμενα ματς.

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
" Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά το καλοκαίρι θα πάρω την απόφαση μου. Ενημερώνομαι για κάποια δημοσιεύματα, αλλά με ενδιαφέρει να μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ και να πάρουμε το Κύπελλο".

Λίγη ώρα αργότερα ο Στόχ έκανε και νέες δηλώσεις στην κάμερα της NOVA χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα και λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο από όλη την Ελλάδα:

"Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα περιμένουμε να μας πολεμούν όλοι. Πλέον μας πολεμά όλη η Ελλάδα. Βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ, χάσαμε έναν παίκτη για ακόμη ένα ματς με κόκκινη κάρτα και γενικά τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Μπορέσαμε όμως να αντιδράσουμε, σκοράραμε και φτάσαμε σε μία νίκη".

Για το τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΣ:
"Νομίζω πως δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, να την κυκλοφορήσουμε πολύ περισσότερο σε ανοικτό παιχνίδι, ώστε να τρέξει η ομάδα του ΠΑΟΚ. Εμείς κάτι τέτοιο δεν το κάναμε, δίναμε γρήγορα την κατοχή στον ΠΑΟΚ και αυτό είχε ως συνέπεια να τρέχουμε εμείς για τη μπάλα. Ήμασταν τυχεροί και προηγηθήκαμε με ένα πολύ όμορφο γκολ, ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα εξ' ίσου όμορφο γκολ και μετά από κάποια αβίαστα λάθη δώσαμε τη μπάλα στον αντίπαλο και έγινε το σκορ 2-1".

Για το πώς κέρδισε ο ΠΑΟΚ παρ' όλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο:
"Αυτό λέγαμε και στα αποδυτήρια, πως η ομάδαπου μένει με δέκα παίκτες γίνεται πιο δυνατή, είναι πιο συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο και αυτό νομίζω πως φάνηκε. Εμείς από την πλευρά μας αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Όμως έχει τελειώσει το παιχνίδι, δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, μακάρι να γινόταν".

Για το τι κρατά ο ΠΑΣ από το ματς:
"Νομίζω ότι ήταν πραγματικά ένα μάθημα,πρέπει να δούμε ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 60' ούτε στο 70' . Κερδίζαμε 1-0, είχαμε τους τρεις βαθμούς στα χέρια μας και τελικά καταφέραμε να φύγουμε με μηδέν πόντους".

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα:" Όχι, γνωρίζουμε ότι έχουμε μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, απλά δημιουργεί ίσως κάποια νεύρα, μια μικρή ένταση, γιατί σήμερα θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα".

"Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ"

Ο Λούκας Πέρεθ με τη σειρά του δήλωσε:
" Πετύχαμε την ανατροπή γιατί είμαστε ΠΑΟΚ. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε έξυπνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη σήμερα και θα πάμε στη Ριζούπολη να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ