ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στο στόχαστρο των κόκκινων ο Φότζια

Στο στόχαστρο των κόκκινων ο Φότζια
φοτζια-καλιαρι

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Πασκουάλε Φότζια βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ

Η μετεγγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την Λίβερπουλ, καθώς μετά τους Τόρες, Βορονίν, Μπάμπελ και Μπεναγιούν που κόστισαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, οι κόκκινοι είναι έτοιμοι να βάλουν και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να φέρουν στο Άνφιλντ, άλλον ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Ο λόγος για τον Πασκουάλε Φότζια, που με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Κάλιαρι, έχει προκαλέσει τον ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων στην Ιταλία που προσφέρουν εκατομμύρια στα πόδια του.

Ο 24χρονος Ιταλός έχει πετύχει τρία γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Serie A και οι διοικούντες των "ρεντς" σκοπεύουν να ξοδέψουν 18 εκ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γενάρη του 2008.

Βέβαια η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι καθώς ο Φότζια αγωνίζεται στην Κάλιαρι ως δανεικός με οψιόν αγοράς, απο την Λάτσιο και καμία απο τις δύο ομάδες δεν θέλουν να τον χάσουν απο τον Ιανουάριο.

Τίποτα όμως δεν αποκλείεται καθώς τα 18 εκ. ευρώ που προσφέρουν οι πέντες φορές πρωταθλητές Ευρώπης, ίσως είναι ικανά να κάμψουν την αντίσταση τόσο της Λάτσιο, όσο και της Κάλιαρι που προτιμούν πάντως να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι του 2008.






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ