ΠΑΟΚ

Στο... ρελαντί πριν την Σαχτιόρ

Στο... ρελαντί πριν την Σαχτιόρ

Τετ α τετ Στέφενς με Λίνο στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Με λευκές εμφανίσεις την Πέμπτη ο "Δικέφαλος".

Ο Στέφενς προπόνησε την Τετάρτη (18/9) το απόγευμα τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με την Σαχτιόρ.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και διεξήχθη σε πιο χαμηλό τέμπο από τα προηγούμενα, όπως συμβαίνει πάντα μία ημέρα πριν από αγώνα.

Οταν βγήκαν οι παίκτες και ο Στέφενς ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε ένα τετ α τετ με τον Λίνο. Συνομίλησε με τον Βραζιλιάνο δύο με τρία λεπτά και ακολούθησε το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις, με τον Ονιέικε να αναλαμβάνει τους παίκτες και τον Στέφενς να παρακολουθεί.

Οι τερματοφύλακες υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μούσιαρη αρχικά προπονήθηκαν ξεχωριστά και έπειτα ενσωματώθηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους. Το δεύτερο κομμάτι αναλώθηκε σε παιχνίδι 5 εναντίον 2.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να ακολουθήσει στη συνέχεια καριέρα προπονητή.

Με λευκές εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ

Οπως ενημέρωσε στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με τις λευκές εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης (19/09, 22:05, ΑΝΤ1) με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς θα φορέσουν την λευκή φανέλα με λευκό σορτσάκι και κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας θα παίξει με μπλε εμφάνιση.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Σαχτέρ θα παραταχθεί με πορτοκαλί εμφάνιση, μαύρο σορτσάκι και μαύρες κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακάς της θα παίξει με στολή σε χρώμα πράσινο σκούρο.

Ο Γάλλος διαιτητής Φρέντι Φοτρέλ και οι βοηθοί του Σιρίλ Γκρινόρ, Λορέν Στιέν, Μπενουά Μπαστιέ, Βίλφρεντ Μπιέν θα φορούν μαύρες στολές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ