ΒΕΡΟΙΑ

Στο ναδίρ η ψυχολογία

Στο ναδίρ η ψυχολογία
Μπαρκαουάν, Ερέρα, Σφακιανάκης, Βέροια, ΟΦΗ

Κάκιστη είναι η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Βέροιας, μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-0

Το προσεχές Σάββατο (23/2), η Βέροια υποδέχεται στην έδρα της τους Θεσσαλονικείς, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα επιτρέψει στην ομάδα της Ημαθίας να συνεχίσει με αξιώσεις την προσπάθεια για παραμονή στα "μεγάλα σαλόνια", μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί στη Super League.
Ο Γιάννης Μαντζουράκης θα προσπαθήσει, τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την αναμέτρηση με τον Άρη, να αναστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς απομένουν εννέα αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ο στόχος της παραμονής δεν έχει χαθεί.

Εν τω μεταξύ, από την Τρίτη (19/2) το απόγευμα, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Βέροιας με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/2), στις 16:45, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
"Θύρα 1": 10 € (ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ)
"Θύρα 2": 30 € (ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ)
"Θύρα 4": 20 € (ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ)
"Θύρα 5": 30 € (ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΡΗ)
"Θύρα 6": 20 € (ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΡΗ)

Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι δεν έπαιξαν με τον ΟΦΗ γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (18/2) κανονικά, ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν χαλάρωμα. Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, ο Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει πιθανότατα όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφουν οι Κόλτζος, Στεφανίδης, που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν οι τραυματίες Μπαλάφας, Ερέρα, Πάεζ και Γκέλσον είναι σε θέση να αγωνιστούν.











TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ