SERIE A

Στο κόλπο για Ντελ Πιέρο (και) η Παλέρμο!

Στο κόλπο για Ντελ Πιέρο (και) η Παλέρμο!
New Image

Μετά τις Ίντερ, Μίλαν, Μπρέσια και QPR, η Παλέρμο πρόσθεσε και αυτή το όνομά της στην λίστα των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του άσου της Γιουβέντους

"Θα υπέγραφα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ντελ Πιέρο αύριο το πρωί κιόλας", τόνισε ο πρόεδρος των Σικελών, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, και συνέχισε:

"Δεν θα ήμουν σε θέση να καλύψω τις αποδοχές του, όμως εάν υπήρχαν χορηγοί που να μπορούσαν να μας βοηθήσουν, τότε η πόρτα μας είναι ανοιχτή".

Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τον άνθρωπο-σύμβολο της σύγχρονης ιστορίας της Γιουβέντους (πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την "βέκια σινιόρα"), ο ισχυρός άνδρας των "ροζανέρι' αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Λούκα Τόνι, ο οποίος πουλήθηκε στην Φιορεντίνα πριν δύο χρόνια έναντι 10,5 εκ.ευρώ και τώρα μεγαλουργεί φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

"Έχω μετανιώσει αρκετές φορές για τον Τόνι, όμως έπρεπε να φύγει και το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τους βιόλα.

Κέρδισε περίπου 7,5 εκ.ευρώ σε τρία χρόνια καθώς και 9 εκ.ευρώ μπόνους από τις μετακινήσεις του στις ομάδες αυτά τα χρόνια.

Όταν μιλάς για τέτοια ποσά, χρειάζεται να είσαι ομάδα σαν τη Μπάγερν, τη Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, και υπάρχουν μόνο τρεις γίγαντες στην Ιταλία, τέτοιου διαμετρήματος", σχολίασε χαρακτηριστικά.









TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ