ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο κόλπο για Χελάντερ και η Κοπεγχάγη

141001 Malm FFs Filip Helander jagas av Olympiacos Giannis Maniatis under fotbollsmatchen i Champions League mellan Malm FF och Olympiakos den 1 oktober 2014 i Malm..Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / Cop 110
Ο Μανιάτης διεκδικεί την μπάλα από τον Χελάντερ INTIME SPORTS

Στο κυνήγι της απόκτησης του Φίλιπ Χελάντερ μπαίνει και η Κοπεγχάγη σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σουηδοί. Τι λέει ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών αλλά και το ραντεβού του μάνατζερ του παίκτη με τον επικεφαλής του σκάουτ της ομάδας από τη Δανία.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φίλιπ Χελάντερ και αυτό είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι πως οι πράσινοι δεν είναι ο μόνος σύλλογος που βρίσκεται στο κυνήγι του νεαρού Σουηδού στόπερ.

Δημοσιεύματα από την πατρίδα του Χελάντερ αναφέρουν ότι στο κόλπο έχει μπει και η Κοπεγχάγη. Κάτι το οποίο διαψεύδει όμως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Δανία.

"Ο Φίλιπ Χελάντερ θα φύγει από την Μάλμε και τώρα η Κοπεγχάγη ενδιαφέρεται για τον στόπερ της Μάλμε σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό" γράφει το ρεπορτάζ και τη συνέχεια φιλοξενεί τη δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Κοπεγχάγης Γιόχαν Λάντζ ο οποίος τονίζει: "Δεν έχω κάποιο σχόλιο. Ακούγονται πολλές φήμες το τελευταίο διάστημα"

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά και ποιους παίκτες θα βρει στην Κοπεγχάγη αλλά και ποιοι θα πρέπει να φύγουν από το σύλλογο της Δανίας ώστε να μείνει κενή μια θέση στα στόπερ.

Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας πως το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ο νυν επικεφαλής σκάουτ της Κοπεγχάγης Γιέσπερ Γιάννσον μετά το ντέρμπι της Χέλσινμποργκ με την Μάλμε έφυγε από το γήπεδο μαζί με τον μάνατζερ του Χελάντερ, τον Μάρτιν Νταλίν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ