ΚΑΣΕΤΑ GATE

Στο γραφείο του Εισαγγελέα

Στο γραφείο του Εισαγγελέα
INTIME SPORTS

Η συνέχεια του... "Κασέτα-gate" θα συνεχιστεί στα γραφεία του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου το πρωί της Παρασκευής.

Από το γραφείο του θα περάσουν οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών. Στις 08.00 αναμένεται να γίνει η αρχή με τον πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοργιά, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Αλέξης Κούγιας, που ουσιαστικά άνοιξε τον ασκό του αιόλου με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη.

Ακολούθως θα παρουσιαστεί ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα ο πρώην διαιτητής Γιώργος Δαλούκας, που θεωρείται άνθρωπος-κλειδί γιας την υπόθεση.

Οι επισκέψεις, όμως, στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου δεν θα ολοκληρωθούν εκεί, αλλά αναμένεται να συνεχιστούν και τη Δευτέρα με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη, ο οποίος έβγαλε στην εκπομπή του τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση.

Θα υπάρξει και συνέχεια

Όταν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα, δηλαδή το έργο του αθλητικού εισαγγελέα, το θέμα αναμένεται να εξεταστεί και ποινικά, καθώς πηγάζουν σοβαρές κατηγορίες.

Σάλος, πάντως, έχει δημιουργηθεί με τις τελευταίες εξελίξεις, με τα δρώμενα να ξεφεύγουν τα στενά αθλητικά πλαίσια. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποια επίσημη αντίδραση της Κυβερνήσεως.

Οι Ιταλοί σφυρίζουν αδιάφορα

Στο μεταξύ ουδεμία αντίδραση δεν έρχεται από πλευράς Ιταλών, που εμπλέκονται λόγω του ρέφερι της αναμέτρησης Μακάμπι-Ολυμπιακός. Συγκεκριμένο ο εκπρόσωπος των Ιταλών διαιτητών, Στέφανο Μπράσκι, τόνισε ότι τα ακούει όλα αυτά πρώτη φορά.

"Το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό που μου λέτε και επομένως δεν μπορώ να πω τίποτα. Πρέπει να μείνω σιωπηλός. Θα προσπαθήσω πάντως να μάθω με λεπτομέρειες αυτά που μου μεταφέρετε. Τέτοια ζητήματα απαιτούν ηρεμία στην αντιμετώπιση τους, ευθύνη και περαιτέρω γνώση" τόνισε συγκεκριμένα.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ