ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "φουλ" οι μηχανές ενόψει Σάλκε

Στο "φουλ" οι μηχανές ενόψει Σάλκε
INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες φουλάρουν και τα δίνουν όλα ενόψει Σάλκε, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να καταστρώνει πλάνα νίκης. Διαβάστε για τις αλλαγές και την "ερυθρόλευκη" αποστολή και δείτε videos από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πλησιάζει και άπαντες στο Λιμάνια ετοιμάζονται, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στου Ρέντη και ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν τι αξίζουν και να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο .

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του δούλεψαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές κυρίως στο τομέα της τακτικής και καταστρώνουν σχέδια νίκης ενόψει Σάλκε, για να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Γιάννη Μανιάτη, όσο και τον Πάμπλο Κοντρέρας και όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα θα κάνει αλλαγές .

Στην άμυνα αναμένεται να έχουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το ματς του Σαββάτου, αφού ο Τοροσίδης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο, ενώ ο Κοντρέρας θα παίξει -λογικά- δίπλα στον Σιόβα. Ο Παπάζογλου που έπαιξε ως δεξί μπακ στα Γιάννινα (2-1) και δεν διακρίθηκε (όπως και αρκετοί άλλοι βέβαια), έμεινε εκτός αποστολής.

Στα χαφ ο Μανιάτης θα γυρίσει, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για δεύτερη ημέρα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Φουστέρ βασικό, αφού σε τέτοια ματς χρειάζεται ένας παίκτης που να πιέζει από ψηλά τους αντιπάλους.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν την Δευτέρα στις 10:30 και οι πόρτες ήταν ανοιχτές για τους δημοσιογράφους για τα πρώτα 20 λεπτά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του στο "Καραϊσκάκης". Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Δείτε videos

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ