ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο δρόμο της επιστροφής ο αρχηγός

Στο δρόμο της επιστροφής ο αρχηγός
Τζόρτζεβιτς-Ολυμπιακός

Ο Τζόρτζεβιτς ανεβάζει στροφές και η επιστροφή είναι κοντά. Το παράπονο του Γρηγόρη Γεωργάτου

Η προπόνηση της Τετάρτης (10/9) ήταν πρωϊνή (09:30). Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και, σε πιο έντονο ρυθμό, στο γήπεδο.
Ο 36χρονος αριστερός μέσος δείχνει να ξεπερνάει τον πρόσφατο τραυματισμό του στο μηνίσκο και ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο κόντρα στην Ξάνθη δεν πρόκειται να αγωνιστεί το Σάββατο (13/9). Ίσως βρίσκεται στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νόρντζελαντ, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από τις προπονήσεις.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της αποθεραπείας του "Τζολε", καθώς βλέπει ότι θα τον έχει στη διάθεσή του αρκετά πιο νωρίς από τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα στην πρωϊνή προπόνηση ακολούθησε και ο Ντιντιέ Ντομί, στο πλαίσιο του προγράμματος που ακολουθεί κατά διαστήματα.

Τέλος, επέστρεψαν από την Εθνική Ελπίδων ο Κώστας Μήτρογλου, που γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Πέμπτης (11/9, 19:00).

Αυστριακός διαιτητής στη Δανία

Την Τετάρτη (10/9) η UEFA ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους διαιτητές του αγώνα με την Νόρντζελαντ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο "Farum Park" της Δανίας, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου UEFA.

Συγκεκριμένα, διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αυστριακός Στέφαν Μέσνερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κλάους Στράσερ και Μπερντ Έϊγκλερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Αυστριακός Τόμας Στέινερ.

Παρατηρητής αγώνα είναι ο Βέλγος Αλέν Κουρτίς και παρατηρητής διαιτησίας ο Σκωτσέζος Τζέιμς ΜακΚλούσκεϊ.

Το παράπονο του Γεωργάτου

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", εξέφρασε το παράπονό του προς τον Σωκράτη Κόκκαλη. " Μετά από ένα χρόνο, όταν σκέφτομαι τι έχω κάνει για τον Ολυμπιακό, πραγματικά με έχει πειράξει, που ούτε μίλησα με τον πρόεδρο να του πω ή να μου πει ευχαριστώ. Ήμουν πικραμένος για όλο το θέμα, δεν με ενδιαφέρουν οι φιέστες, το θέμα είναι το "ευχαριστώ". Τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο εισπράττω την αγάπη του κόσμου, αν δεν είχα και αυτό ειλικρινά θα ήμουν πάρα πολύ πικραμένος", τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον φετινό Ολυμπιακό, δήλωσε: " Είναι μία ομάδα που δεν έχει δέσει ακόμα, ξεκίνησε με ένα άσχημο αποτέλεσμα, τον αποκλεισμό, το οποίο δεν ήταν θέμα δυναμικότητας, αλλά καθαρά καθόλου καλού διαβάσματος. Πιστεύω ότι αρχίζει να ξεπερνιέται και προσπαθούν να φτιάξουν μία ομάδα που όλοι θέλουμε. Το θέμα είναι να υπάρχει μία ομάδα που να την ευχαριστιέσαι, εγώ θέλω καλή διάρκεια. Ο Ολυμπιακός πέρσι ήταν στους "16" και όλοι έλεγαν ότι δεν παίζανε καλή μπάλα. Φέτος μπορεί να αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και να δεις καλή μπάλα, όλα είναι σχετικά".

Ο Γεωργάτος είπε για τον Λέτο: " Με εντυπωσίασε πολύ, είχα χρόνια να δω παίχτη με την ποιότητα και το θράσος του, απλά πιστεύω ότι προσπαθεί μόνος του να παίξει μπάλα χωρίς να παίξει μέσα από την ομάδα. Το σημαντικό είναι να βοηθάει την ομάδα".

Τέλος, για τον Ντιόγκο υποστήριξε: " Σαν ποιότητα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όχι όμως για τα όσα ακούγονται. Θέλω να δω τη διάρκειά του".


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ