ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Στιβ Κούπερ, προπονητής Νότιγχαμ: "Μας ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής για το πέναλτι"

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ κούπερ, στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο FA Cup
Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ κούπερ, στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο FA Cup © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, αποκάλυψε πως ο διαιτητής του κρίσιμου αγώνα με την Μπόρνμουθ ζήτησε συγγνώμη για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Φόρεστ.

Η Μπόρνμουθ πήρε το ντέρμπι ανόδου από την Championship το βράδυ της Τρίτης (3/5) κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0) και χάρη στο γκολ του Κίφερ Μουρ εξασφάλισε την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Η Νότιγχαμ έχει ακόμα μία ελπίδα να γυρίσει κι εκείνη στα "μεγάλα σαλόνια" του αγγλικού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο στα playoffs ανόδου. Ωστόσο, η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική, αν ο διαιτητής είχε καταλογίσει το πέναλτι εις βάρος της Μπόρνμουθ.

Στο 41ο λεπτό κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0, ο Σάριτζ βρέθηκε σε θέση βολής και ανετράπη από τον Τράβερς, τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ. Η Φόρεστ δεν πήρε το πέναλτι, γιατί ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ. Τα ριπλέι έδειξαν πως ο Σάριτζ έφυγε από κανονική θέση και η απουσία του VAR στέρησε από τη Νότιγχαμ τον καταλογισμό του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την τροπή της φάσης, με τον προπονητή της ομάδας μάλιστα, Στιβ Κούπερ, να αποκαλύπτει εκ των υστέρων πως διαιτητής και βοηθός ζήτησαν συγγνώμη.

"Παραδέχθηκαν ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Δεν βοηθάει σε κάτι, αλλά τουλάχιστον είχαν την ευγένεια να το παραδεχθούν", ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC ο Κούπερ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ