ΗΡΑΚΛΗΣ

Στήριξη σε Πεντράθα

Στήριξη σε Πεντράθα
Κατσαμπής-Ηρακλής INTIME SPORTS

Στηρίζει τον Άνχελ Πεντράθα η διοίκηση παρά τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Εκτός Κατσαμπής-Μάρτος

Αιτία των χθεσινών αποδοκιμασιών των φιλάθλων του Ηρακλή; Η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανσερραϊκό τη φορά αυτή η ισοπαλία με τον ΟΦΗ αλλά και η εμφάνιση της ομάδας και στα δύο παιχνίδια.
Η επί του παρόντος στήριξη της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής στο πρόσωπο του Πεντράθα δεν σημαίνει ότι ισοδυναμεί και με το ότι συνεχίζει να χαίρει τον ίδιο βαθμό εμπιστοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός καλείται να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση στα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της περασμένης είχε ακουστεί το όνομα του Τάκη Λεμονή.

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας στραβοπάτημα με το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος της Superleague φάνηκε και στα αποδυτήρια του Ηρακλή χθες το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου το κλίμα ήταν βαρύ. Ο Ανέστης Αγρίτης στις δηλώσεις του πέρα από την στεναχώρια του φάνηκε να τα έχει με τον εαυτό του για τις δύο χαμένες ευκαιρίες του κι ενώ το σκορ ήταν 1-0.

' Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος αφού έπρεπε να βάλω τουλάχιστον το ένα από τα δυο γκολ. Στο πρώτο προσπάθησα να περάσω τον τερματοφύλακα ενώ στο δεύτερο θέλησα να τον κρεμάσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του Ηρακλή βγαίνοντας χθες το απόγευμα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Εκτός Κατσαμπής-Μάρτος

Η επόμενη μέρα του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ βρήκε την ομάδα του Ηρακλή να έχει πρωινό (9:30) ραντεβού για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και συνάμα τον Άνχελ Πεντράθα να βλέπει τους Κατσαμπή και Μάρτος να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης όσοι είχαν έντονη συμμετοχή στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν πλήρεις ρυθμούς.

Ο Κατσαμπής διαπιστώθηκε ότι υπέστη ένα ελαφρύ ρινικό κάταγμα, με ταυτόχρονη ελαφρά μετατώπιση οστού, κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο αρχηγός του Ηρακλή δεν αντιλήφθηκε το πρόβλημα πάνω στην ένταση του αγώνα, όμως σήμερα ο γιατρός της ομάδας, κ. Λαζαρίδης, τον οδήγησε σε ειδικό Ωτορινολαρυγγολόγο, ο οποίος με μια μικρή επέμβαση αποκατέστησε το πρόβλημα.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα ο Κατσαμπής να περνά από αύριο και πάλι κανονικά στις προπονήσεις, αλλά να του απαγορεύονται μέχρι την Πέμπτη οι επαφές της μπάλας με το κεφάλι, κάτι, που σημαίνει ότι δεν τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής του στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Όσο για τον Ισπανό Μάρτος αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας και η εξέλιξη της κατάστασής του θα εκτιμηθεί στην πορεία της νέας εβδομάδας. Επόμενο ραντεβού για τους "κυανόλευκους" αύριο το πρωί στις 9:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.
















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ