ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στήριξη σε Μπενίτεθ

Στήριξη σε Μπενίτεθ
New Image

Η προοπτική να αναλάβει την εθνική Αγγλίας ο Ισπανός τεχνικός της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ έχει προκαλέσει την αντίδραση των φίλων των "ρεντς".

Οι διαφωνία στις συζητήσεις του Μπενίτεθ με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας για την χειμερινή ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές, ανάγκασε περίπου 2.000 φιλάθλους της Λίβερπουλ να διαδηλώσουν στο κέντρο της πόλης, αμφισβητώντας την πολιτική των Χικς και Ζιλέτ και δείχνοντας με έντονο τρόπο την αρνητική επιρροή που έχουν οι νέοι ιδιοκτήτες στο κόσμο του ιστορικού συλλόγου.
" Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας μας. Ήξερα τι συνέβαινε αλλά ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Κοίταζα μόνο το παιχνίδι και τις ευθύνες που έχω", ήταν τα λόγια του Μπενίτεθ για την συμπαράσταση και το χειροκρότημα στο Άνφιλντ από το "Κοπ".

" Δεν έχω προβλήματα με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, απλά μιλούσα για το μέλλον του συλλόγου. Ένιωσα έκπληξη με τα όσα συνέβησαν. Απλά θέλω να βελτιωθεί ο σύλλογος. Πρέπει να περιμένουμε αλλά είναι μία παράξενη κατάσταση. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες.

Θα μιλήσουμε ξανά και δεν με βάζει σε ισχυρή θέση το χθεσινό αποτέλεσμα με την Πόρτο. Θα μπορούσα να μην κάνω τίποτα και να παίρνω απλά τον μισθό μου στο τέλος του μήνα. Αλλά θέλω να αλλάξει η κατάσταση και ελπίζω ότι θα καταλάβουν. Έχω ιδέες για το μέλλον της ομάδας

".



TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ