ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κουαρέσμα:"Θα κλάψουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ"

Κουαρέσμα:"Θα κλάψουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ"
New Image

Την επιθυμία του να κάνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ να κλάψουν σήμερα στο Άνφιλντ γνωστοποίησε ο Κουαρέσμα

Η Λίβερπουλ παίζει όλη την χρονιά όσο αφορά το Ευρωπαϊκό της μέλλον για φέτος σήμερα, απέναντη στην Πόρτο θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα όμως δηλώνει ότι θέλει να χαλάσει τα όνειρα των οπαδών της Λίβερπουλ.
Εάν παίξουμε καλά και δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας τότε θα κάνουμε τους φίλους της Λίβερπουλ να κλάψουν μέσα στο γήπεδο τους, και θα το κάνουν με απελπισία”, ξεκίνησε προκλητικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

“Ξέρουμε ότι με νίκη η ισοπαλία στο παιχνίδι περνάμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έπρεπε να τους είχαμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας αλλά ήταν πολύ τυχεροί και πήραν ένα βαθμό”.

“Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε μέσα σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο αλλά αυτό κάνει την επιθυμία μας για νίκη ακόμα μεγαλύτερη”.


Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τον αμυντικό Άγκερ κάτι που κάνει τον Μπενίτεθ αρκετά ανήσυχο.

“Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Άγκερ, η κατάσταση είναι δύσκολη χωρίς αυτόν, έχουμε πάρει σοβαρά τον τραυματισμό του παρότι ο ίδιος επιθυμεί πολύ να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι¨.







TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ