ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ααρόν

Στην Θεσσαλονίκη ο Ααρόν
ΑΑΡΟΝ ΝΙΓΚΕΘ

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ηρακλή δήλωσε ο Άαρον Νίγκεθ

Λίγη ώρα μετά την άφιξή του υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση με την διάρκεια αυτού να είναι μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2007-2008) με προοπτική ανανέωσής του και για την επόμενη (2008-2009).
Ο 19χρονος Ααρόν Νιγκέθ λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης επισήμανε χαρακτηριστικά πώς είναι έτοιμος 100% ενώ στο τελείωμα επισήμανε πως γνωρίζει ότι όπως έχει ενημερωθεί επιθυμία όλων στην ομάδα είναι η έξοδος στο Κύπελλο UEFA.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος 100% να μπω με την ομάδα. Άλλωστε, είχα ένα καλό επίπεδο στην Ισπανία κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και εδώ στον Ηρακλή», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ααρόν Νιγκέθ.

Όσο για το τι γνωρίζει από τον Ηρακλή; Ο διεθνής Ισπανός και MVP του περσινού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19 που είχε διεξαχθεί στην Αυστρία απάντησε: «Γνωρίζω ότι είναι προπονητής στην ομάδα ο Άνχελ Πεντράθα. Έχω άλλωστε μιλήσει μαζί του. Ξέρω επίσης, ότι θα γίνουν κάποιες αποδεσμεύσεις και πώς έχει πάρει η ομάδα ορισμένους ποδοσφαιριστές», κι επανερχόμενος στην παρουσία του Πεντράθα είπε: «Είναι καλύτερο πιστεύω, που ο τεχνικός είναι Ισπανός. Πιστεύω, ότι θα με βοηθήσει σημαντικά αυτό».


Σχετικά με την πρώην ομάδα του την Χερέθ ο Ααρόν δήλωσε: «Ήταν μπερδεμένα τα πράγματα στη Χερέθ. Ευελπιστώ η κατάσταση να είναι καλύτερη εδώ». Κι όσο για τον ίδιο; «Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω. Θα πούμε περισσότερα στο γήπεδο», για να καταλήξει: «Ο Ηρακλής χρειάζεται βοήθεια και ενίσχυση. Επιθυμία όλων είναι να βγει στο Κύπελλο UEFA».



Όσο για το ντεμπούτο του; Όπως όλα συνηγορούν θα είναι στη διάθεση του Πεντράθα για το παιχνίδι της Πέμπτης στα πλαίσια του Κυπέλλου UEFA με τον Πανιώνιο διαφορετικά θα κάνει το ντεμπούτο του στο τοπικό ντέρμπι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Κατά τα άλλα κι όσο δεν αποδεσμεύονται οι Ροντρίγκο και Μπίνιο δεν υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης των προσυμφώνων με τους δύο Βραζιλιάνους που έχουν συμφωνήσει με τον Ηρακλή από την αρχή της περασμένης εβδομάδας, τους Φονσέκα και Φλάβιο Ντίαζ.

Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται πέρα από την περίπτωση του Ααρόν να έρθει στον Ηρακλή ακόμα ένας Ισπανός που αγωνίζεται μάλιστα σε ομάδα της πρεμιέρα ντιβιζιόν. Και το θέμα αυτό φέρεται να χειρίζεται αποκλειστικά ο Ισπανός ατζέντης, Μανέλ Φερέρ, ενώ στα υπόψη είναι πάντα και η εξίσου δύσκολη περίπτωση Βραζιλιάνου Τζούνιορ Γκομπόι Άλβες που προπονείται με την Σάο Πάολο. Όπως και να έχει εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες.









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ