ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην κορυφή με Καζάντζη

Στην κορυφή με Καζάντζη
New Image

Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Καλλιθέα και γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 στην έδρα του

Η υπεροχή των παικτών του Αντώνη Μανίκα δεν μετατράπηκε σε γκολ, αφού σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στην επίτευξη τέρματος.
Η πρώτη ήταν στο 21' όταν μετά από σέντρα του Παπαθανασίου ο Ευαγγελάτος με μονοκόμματο σουτ από την περιοχή δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Σερεμέτ καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο Εθνικός Αστέρας έχασε άλλες δύο ευκαιρίες. Η πρώτη με κεφαλιά του Παλαιολόγου από την μικρή περιοχή που απέκρουσε ο Σερεμέτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζανετάκου και η δεύτερη μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη ο Κένεντι έδιωξε λανθασμένα αλλά ο Ευαγγελάτος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, από διαγώνια θέση.

Η επανάληψη ήταν διαφορετική, καθώς οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν να πετύχουν το γκολ. Η Καλλιθέα ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε τους γηπεδούχους.

Η έμπνευση του Σάκη Δέδε να περάσει στον αγώνα τον Καζάντζη αποδείχτηκε επιτυχημένη, αφού ο επιθετικός της Καλλιθέας πέτυχε τα δύο γκολ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο γκολ η Καλλιθέα "ξεδιπλώθηκε" άψογα στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Πασσάς έβγαλε δεξιά στον Βοσκαρίδη που με μία βρήκε τον Καζάντζη. Αυτός με άψογο κοντρόλ μπήκε στην περιοχή και με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ στο 73'.

Το δεύτερο τέρμα ήταν μία προσωπική ενέργεια του Καραδήμου που διέσχισε όλο το γήπεδο μέχρι να βγάλει την σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά του Καζάντζη γράφτηκε το τελικό σκορ στο 93΄.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Φερεκίδης, Αγγελόπουλος, Λουνταλά(78' Λιόσης), Τζανετάκος(67' Αρχοντούλης), Κοζανίδης, Χαλιμούρδας(66΄Μήτρου), Παλαιολόγος, Μπαρτσέλο, Παπαθανασίου

Καλλιθέα: Σερεμέτ, Τζωρμπατζάκης, Καρατζάς, Σύρος, Μεσέρδης, Κένεντι, Λετιέρι(71' Βοσκαρίδης), Γκεοργκίεφ, Καραδήμος, Πασσάς(88' Παραράς), Ντελίμπασιτς(62' Καζάντζης)

Συνέντευξη Τύπου

Αντώνης Μανίκας(Εθνικό Αστέρα):

" Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Είναι άσχημο αποτέλεσμα για μας. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο με τις προπονήσεις στο πλαστικό χάσαμε τον ρυθμό μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε φάσεις αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε μετά το 60'. Πρέπει να διαχειρηστούμε την ήττα όπως μία μεγάλη ομάδα"

Σάκης Δέδες(Καλλιθέα): " Πήραμε μία δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους συνεργάτες μου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τελική προσπάθεια αν και προσπαθήσαμε. Ο αντίπαλος θα μπορούσε να μας βάλει γκολ και τότε τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε και με αντεπιθέσεις φθάσαμε στο γκολ".

Kυριακή 15:00

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Άγιος Δημήτριος-Αγροτικός Αστέρας
Θρασύβουλος-Κέρκυρα
Αιγάλεω-Ηλυσιακός
Καστοριά-Εθνικός
ΑΣΚ Ολυμπιακός-Χαϊδάρι
Ιωνικός-Καλαμάτα
Δευτέρα 17:30

Πιερικός - Πανσερραϊκός





























TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ