ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην εθνική για αντι-Σαχά ο Σισέ

Στην εθνική για αντι-Σαχά ο Σισέ
σισέ ντομενέκ

Ο Ντομενέκ το ξανασκέφτηκε και κάλεσε τον Τζιμπρίλ Σισέ στην εθνική Γαλλίας, μετά τον τραυματισμό του Σαχά

Αυτό επιβεβαιώθηκε στις 18:15, όταν την κλήση του Σισέ ανακοίνωσε επίσημα η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η ανακοίνωση ΕΔΩ .

Ο Σαχά δεν αγωνίστηκε στην σημερινή αναμέτρηση της Έβερτον με την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", λόγω προβλήματος τραυματισμού της... τελευταίας στιγμής.

Αυτό το πρόβλημα (ένας πόνος στον τετρακέφαλο) ενδέχεται να τον αφήσει εκτός του φιλικού με την Ισπανία στις 3 Μαρτίου και έδωσε ήδη την "χρυσή" ευκαιρία στον Σισέ να επιστρέψει στους "τρικολόρ".

Ήταν άλλωστε κάτι που ήθελε διακαώς ο σέντερ-φορ του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά. Είχε κάνει μάλιστα και σχετικές δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τη Ρόμα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των "εκλεκτών" του Ντομενέκ.

Είχε μάλιστα χαρακτηρίσει τα δύο γκολ που σημείωσε στο Ολίμπικο ως "απάντηση", λέγοντας με νόημα ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας θα πρέπει να δει το βίντεο του αγώνα.

Ουσιαστικά ο Σισέ προστέθηκε στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας ως ο 24ος παίκτης και δεν αντικατέστησε τον Σαχά που παραμένει σε αυτήν, απλά η συμμετοχή του είναι πλέον αμφίβολη.

Εμψύχωση στην Παιανία

Από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να εμψυχώσουν την ομάδα τους στη Νέα Σμύρνη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού "επισκέφτηκαν" την Παιανία. Συγκεκριμένα 70 φίλοι της ομάδας έδωσαν στο προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού" κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Το "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε, ενώ δεν έλειψαν οι ψυχολογικές "ντόπες" σε συγκεκριμένους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Σισέ για τον Ντομενέκ





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ