ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμοπόλεμοι και πεινασμένοι

Ετοιμοπόλεμοι και πεινασμένοι
Νιόπλιας

Τα σχέδια του Νιόπλια για το διπλό στην Νέα Σμύρνη. Στην Παιανία θα βρεθεί ο κόσμος την Κυριακή

Η προετοιμασία για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση από την οποία απείχε ο Νίκος Σπυρόπουλος με ειδική άδεια. Ούτως ή άλλως ο νεαρός μπακ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αυτό θα είναι το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι στο οποίο δε μπορεί να συμμετάσχει ο παίκτης μετά την ειδική συμφωνία ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της μεταγραφής του.

Πατέρας και… πεινασμένος ο Σισέ, έτοιμος ο Κάρα

Ο Νίκος Νιόπλιας πέραν του Σπυρόπουλου έχει όλους του παίκτες στη διάθεση του με αποτέλεσμα να πονοκεφαλιάζει ευχάριστα καθώς οι επιλογές του είναι πολλές. Ο Γιώργος Καραγκούνης προπονήθηκε κανονικά παρά το γεγονός ότι δεν είχε ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε, (η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελούσε τροχοπέδη ώστε να απουσιάσει από την προπόνηση) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας από το ταξίδι στην Αγγλία, ο Τζιμπρίλ Σισέ επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι αποτελεί πρότυπο επαγγελματία. Ο Γάλλος άσος… πετάχτηκε ως το «νησί» για να δει τον Μάρλεϊ-Τζάκσον, το τέταρτο παιδί του, που έφερε στον κόσμο μία εβδομάδα νωρίτερα η γυναίκα του Τζουντ.

Ευδιάθετος από το χαρμόσυνο γεγονός και πεινασμένος… ελέω Ντομενέκ ο Σισέ είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για το αρχικό σχήμα, ενώ από εκεί και πέρα ο Νιόπλιας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς παίκτες για όλες σχεδόν τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της άμυνας.

Ο Σεντρίκ Καντέ είναι ο πρώτος υποψήφιος να καλύψει το κενό του Νίκου Σπυρόπουλου και από εκεί και πέρα κανείς δε μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας.

- Αν είναι ο Βύντρα, τότε δεξιά θα αγωνιστεί ο Μαρίνος και στο κέντρο ο Νιόπλιας θα πρέπει να επιλέξει τρεις εκ των Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνη και Κατσουράνη.

- Αν γυρίσει πίσω ο Κατσουράνης, τότε ο Βύντρα θα κρατήσει τη θέση του δεξιά και η τριάδα στο κέντρο θα είναι ο Ζιλμπέρτο, ο Σιμάο και ο Καραγκούνης.

Κανείς ωστόσο δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνουν έξω δύο εκ των τεσσάρων μέσων που αναφέραμε, ώστε να πάρει θέση ο Νίνης στον άξονα μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς.

- Αν γίνει αυτό τότε η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ.

- Αν δε γίνει αυτό τότε ο Νιόπλιας θα πρέπει να σκεφτεί αν ο Νίνης θα πάρει τη θέση του Λέτο ή του Σαλπιγγίδη σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Μπιάρσμιρ και Χριστοδουλόπουλος είναι πάντα στο μυαλό του Κοζανίτη τεχνικού, ενώ και ο δάρλας έχει τις πιθανότητες του για αντικαταστάτης του Σπυρόπολου. …Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά και θα φανούν αύριο στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης.

Εκτός αποστολής και ο Γιώργος Μαχλέλής που αγωνίστηκε με την golden team και μάλιστα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς με δικό του γκολ οι πράσινοι νίκησαν τον Πανιώνιο με 3-2.

Στη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ασκήσεις με πάσες και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Καρνέζης, Γκάμπριελ και Σεϊταρίδης οι υπόλοιποι τρεις που έμειναν εκτός αποστολής.

Στην Παιανία ο Πατέρας και αύριο οι οπαδοί!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας όπως πριν από κάθε αναμέτρηση έτσι και σήμερα βρέθηκε στην Παιανία και παρακολούθησε την προπόνηση, μίλησε με τον Νιόπλια και τον Αντωνίου χωρίς ωστόσο να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πλέον γνωρίζουν ακριβώς το τι πρέπει να κάνουν.

Εκτός από τον πρόεδρο της ομάδας, στην Παιανία θα βρεθούν αύριο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες του τριφυλλιού λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Μάλιστα με σκοπό να μαζευτούν όσοι περισσότεροι γίνεται έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μηνυμάτων (sms) που αποστέλλονται από κινητό σε κινητό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο μήνυμα:

"Αδέρφια αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας με τον Νιόνιο στη Νέα Σμύρνη. Δυστυχώς η φασιστική απαγόρευση μετακινήσεων σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που έχει εφαρμοστεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης δε μας αφήνει περιθώρια στο να είμαστε δίπλα στην ομάδα.

ΌΜΩΣ!

Επειδή το παιχνίδι αυτό πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά όλοι, καθώς άλλη βαθμολογική απώλεια δεν επιτρέπεται έχει αποφασιστεί από τους συνδέσμους η αυριανή μας παρουσία στο προπονητήριο της Παιανίας στις 15.30 το μεσημέρι.

Όσοι περισσότεροι μπορούμε να είμαστε εκεί λοιπόν, για να δώσουμε το μήνυμα στους παίκτες μας ότι θέλουμε τους 3 πόντους αύριο. Να τους δώσουμε να καταλάβουν από νωρίς αύριο, ότι πρέπει να τα δώσουν όλα. Ραντεβού αύριο στην Παιανία λοιπόν. Το πρωτάθλημα αυτό έχουμε πει ότι θα το πάρουμε κι εμείς και το εννοούμε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!"







Το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών, αλλά και το ότι στο γήπεδο του Πανιωνίου δε θα υπάρχει κάποια θύρα για να φιλοξενήσει τους φιλάθλους της ομάδας, έσπρωξε τον κόσμο της ομάδας προς αυτή την κίνηση, ενώ δεν αποκλείεται όσο ιβρεθούν στην Παιανία να ξεπροβοδίσουν το πούλμαν της ομάδας μέχρι ενός σημείου.










































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ