ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην διάθεση του Φερέιρα και ο Χριστοδουλόπουλος

Στην διάθεση του Φερέιρα και ο Χριστοδουλόπουλος
INTIME SPORTS

Στο πλέον κρίσιμο ματς της Κυριακής (20:30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει και στον Χριστοδουλόπουλο που προπονήθηκε κανονικά. Τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Στον δεύτερο... "τελικό" όπως χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού τα εναπομείναντα παιχνίδια στα πλέι οφ, την Κυριακή (20:30) με τον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα έχει ακόμα μια λύση στα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού γα το ματς με τον "Δικέφαλου του Βορρά".

Αγωνιστικά, στη προπόνηση της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ακολούθως χωριστηκαν σε τρία γκρούπ και έπαιξαν εναλλάξ ποδοβόλεϋ.

Στο σημείο αυτό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι συνεργάτες του χώρισαν σε δύο ομάδες τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίζουν μόνοι τους με ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Τα μέτρα ασφαλείας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της αναφέρει τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της Κυριακής (20:30) με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, για τα ακόλουθα:

* Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν θα παραλάβει εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.

* Δεν θα οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Σταδίου ΟΑΚΑ, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

* Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 την ημέρα του αγώνα.

* Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

* Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

* Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς επίσης και σε όσους βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ