ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι, αναμονή από Τζίγγερ

Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι, αναμονή από Τζίγγερ

Στην Αθήνα φέρονται να είναι εκπρόσωποι του fund από τη Σαουδική Αραβία αλλά δεν θα βρεθεί κανείς στο ΟΑΚΑ. Από Δευτέρα εξελίξεις τονίζει η πλευρά Τζίγγερ.

Στην χώρα μας ήρθαν οι εκπρόσωποι του fund από την Σαουδική Αραβία που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει την πρόταση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Την ίδια ώρα από την πλευρά του μεγαλομετόχου της "πράσινης" ΠΑΕ διαρρέει ότι εξελίξεις θα υπάρξουν από Δευτέρα, δίνοντας εκ νέου αγωνία στα διοικητικά.

Ήρθαν στην Αθήνα... χωρίς επενδυτή

Εκπρόσωποι του fund από την Σαουδική Αραβία που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά του Παναθηναϊκού είναι στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Σαουδάραβες εκπρόσωποι έφτασαν στην Αθήνα και ήδη συναντήθηκαν με τον Βλάση Τσάκα. Εν συνεχεία κατέλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο τής Αθήνας όπου και θα παραμείνουν μέχρι την αναχώρηση τους.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό και είναι σαφές για ευνόητους λόγους είναι το γεγονός πως ανάμεσα στους εκπροσώπους δεν υπήρχε κάποιος εκ των νέων επενδυτών.

Δεν θα υπάρξει παρουσία στο ΟΑΚΑ

Όπως άφησαν να εννοηθεί μετά και τη μη έλευση επενδυτή, δεν θα υπάρξει παρουσία κανενός εκ των Σαουδαράβων στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο και αυτό γιατί δεν υπήρξε η κατάλληλη συνεννόηση με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ.

Οι εκπρόσωποι των Σαουδάραβων αναμένεται να μείνουν στην Αθήνα μέχρι η πλευρά Βαρδινογιάννη να δώσει το "OK" για τα έγγραφα που έχει στα χέρια της.

Εν συνεχεία θα υπάρξει απευθείας ραντεβού είτε με τον ίδιο τον Τζίγγερ, είτε με τους νομικούς του εκπροσώπους για τη συζήτηση των επί μέρους λεπτομερειών του "deal".

Από Δευτέρα νέα... λέει ο Τζίγγερ

Δύσκολο κάνει το έργο των ανθρώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η αργία στην Σαουδική Αραβία που δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες και οι νομικοί εκπρόσωποι έχουν αναλωθεί σε κάποιες επαφές με ανεπίσημο τρόπο οι οποίες δεν δίνουν πιστοποίηση για τίποτα.

Από την Τετάρτη το βράδυ όταν και πήραν στα χέρια τους οι νομικοί εκπρόσωποι του Τζίγγερ τον φάκελο του Βλάση Τσάκα με το νέο περιεχόμενο, τη νέα πρόταση και τα νέα πρόσωπα άρχισαν να ψάχνουν πρόσωπα και καταστάσεις θέλοντας να πιστοποιήσουν πως ότι έχουν στα χέρια τους είναι πρωτότυπο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Έτσι, σύμφωνα με το περιβάλλον του μεγαλομετόχου, οι εξελίξεις μεταφέρονται για τις αρχές της νέας εβδομάδας και συγκεκριμένα Δευτέρα ή Τρίτη με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη να συλλέγει τις πληροφορίες που θέλει και να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετική με την συνέχεια ή μη της καθοριστικής συμφωνίας για το μέλλον του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ