ΑΕΚ

Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Γιάχιτς

Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Γιάχιτς
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Στην αποστολή ο Γιάχιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο

Με μια απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Τα ευχάριστα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ, ήρθαν από τον Γιάχιτς. Ο Βόσνιος στην προπόνηση του Σαββάτου δεν ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι θα είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής, όπως και ο Νασούτι.

Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Λυμπερόπουλο να έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ στην οποία βρίσκονται οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Ματέος, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Μίτσελ, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος και Γκέντσογλου.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο τεχνικός της Ένωσης, αναμένεται να παρατάξει σε ένα 4-4-2 με ρόμβο τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τους Ματέος και Νασούτι κεντρικούς αμυντικούς, με τον Γεωργέα δεξιά και τον Καράμπελα αριστερά.. Τους Ντιόπ, Μίτσελ και Μάκο στην μεσαία γραμμή με μπροστά τους τον Σκόκο και επιθετικό δίδυμο τους Λυμπερόπουλο- Μπλάνκο.

Εάν προτιμηθεί ο Λυμπερόπουλος (σ.σ. λόγω των ενοχλήσεων) να μείνει στον πάγκο, τότε ο Γκερέιρο θα πάρει την θέση του και θα παίξει μπροστά από τα αμυντικά χαφ, με τον Σκόκο και τον Μπλάνκο στην επίθεση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ