ΚΥΠΡΟΣ

Στην ΑΕΛ Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο του Ατρομήτου EUROKINISSI

Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοίνωσε την Τετάρτη (8/12) την κατ' αρχήν συμφωνία της με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Λεμεσού και ο αντικαταστάτης του Ντουσάν Κερκέζ, με τον κυπριακό σύλλογο να κάνει γνωστό την Τετάρτη (8/12) πως ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο 56χρονος κόουτς απέχει από τους πάγκους από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και αποχώρησε από τον Ατρόμητο, ενώ κατά το παρελθόν έχει επίσης, διατελέσει προπονητής και σε άλλες μεγάλες ομάδες, μεταξύ αυτών οι Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ Λεμεσού:

"Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κατ´ αρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη. Ο κύριος Παντελίδης, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Κύπρο προκειμένου να προπονήσει την ομάδα μας και να βρίσκεται στον πάγκο στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Pafos FC το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής. Ο κ. Παντελίδης που θα δουλέψει στην ομάδα μας με δυο συνεργάτες του. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων προπονητής του Ατρόμητου Αθηνών, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Τρίπολης".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ