LA LIGA

Στη Βαλένθια θα κρεμάσει τα γάντια του ο Κανιθάρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τις "νυχτερίδες" ως το 2009

Στη Βαλένθια θα κρεμάσει τα γάντια του ο Κανιθάρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τις "νυχτερίδες" ως το 2009
Κανιθάρες

Με τα "χρώματα" της Βαλένθια θα «κρεμάσει» τα γάντια του ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, καθώς η διοίκηση του συλλόγου, εκτιμώντας την προσφορά στην ομάδα του 37χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, έφτασε σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, ο Κανιθάρες έβαλε την υπογραφή του στο σχετικό συμβόλαιο, βάσει της οποίας θα μείνει στο "Μεστάγια" έως τον Ιούνιο του 2009. Ο διεθνής "πορτιέρο" αγωνίζεται στις "νυχτερίδες" από το 1998, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η διοίκηση της Βαλένθια διοργάνωσε ειδική συνέντευξη Τύπου για τον 46 φορές διεθνή άσο, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε, πλέκει το εγκώμιο του Κανιθάρες, λέγοντας πως "...έφερε κλάση, επαγγελματισμό και ομαδικό πνεύμα στη διάρκεια μιας από τις σπουδαιότερες δεκαετίες στην Ιστορία της Βαλένθια".

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του με τη Βαλένθια, παρουσία συμπαικτών, στελεχών της ομάδας, της οικογένειάς του και εκπροσώπων του Τύπου, ο Κανιθάρες δήλωσε:

"Ελπίζω ότι θα υπάρξουν ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, όπως αυτές που είδαμε στο φιλμ, στα επιπλέον δύο χρόνια του νέου συμβολαίου μου". Με τα "χρώματα" των "νυχτερίδων" ο έμπειρος γκολκίπερ έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα Κύπελλο UEFA και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.




TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ