ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη χωρίς Τζεμπούρ

Στη Θεσσαλονίκη χωρίς Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Με 19 ποδοσφαιριστές ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τον Αρη (29/10, 19:30). Εκτός έμεινε ο Τζεμπούρ αλλά και οι Φετφατζίδης, Ζαραδούκας.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από τον αγώνα στο Μονπελιέ και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αρη τη Δευτέρα (29/10, 19:30).

Στην 19άδα που επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν συμπεριλήφθηκε για άλλη μία φορά ο Γιάννης Ζαραδούκας. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, οι ανέτοιμοι Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και φυσικά ο τραυματίας Φουστέρ.

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη αποστολή:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Η αποστολή ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα στο Βικελίδης η οποία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Κυριακής (28/10).

Σε αυτή οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ τις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα, βελτιώνοντας την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες στους παίκτες τους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σουτ προς την εστία, φάουλ και εκτελέσεις πέναλτι.

Οι Τζεμπούρ και Φουστέρ έκαναν θεραπεία ενώ ο Ιμπαγάσα αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη. Στο Ρέντη επέστρεψε και ο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ