ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Λάουντρουπ

Στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Λάουντρουπ
Λάουντρουπ

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας

Οι διοικούντες το ρωσικό σύλλογο βρήκαν τον "εκλεκτό" για τον πάγκο της Σπαρτάκ στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Χετάφε, Μίκαελ Λάουντρουπ, με τον οποίο συμφώνησαν σε όλα και πλέον ο Δανός θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τους επόμενους δεκαοχτώ μήνες.
Το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, που αφορά την υπογραφή των συμβολαίων, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο 44χρονος Δανός τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ρωσικής ομάδας μετά την εντός έδρας συντριβή με 4-1 από τη Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ήττα που όπως ήταν αναμενόμενο κόστισε και την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τόνισε για τη Σπαρτάκ Μόσχας: " Η Σπάρτακ είναι η πιο γνωστή ομάδα της Ρωσίας, με εκατομμύρια υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Από αυτή την πλευρά μπορεί να παρομοιαστεί με τις δύο μεγάλες ισπανικές ομάδες, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.

Η διαφορά είναι ότι η Σπάρτακ έχει να κερδίσει τον εγχώριο τίτλο εδώ κι αρκετό καιρό. Νομίζω ότι η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ