ΕΛΛΑΔΑ

Στη Σκιάθο το 1ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5

Στη Σκιάθο το 1ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5

Στη Σκιάθο στις 20-24 Μαΐου θα διεξαχθεί το 10 Διεθνές τουρνουά 5x5 με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και τη σύσφιξη των σχέσων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου - “1st Skiathos International Football Tournament” (5x5) που θα διεξαχθεί στη Σκιάθο τον προσεχή Μάιο από 20-24 του μηνός, είναι μια διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στοχεύει στον αθλητικό τουρισμό κι αποσκοπεί στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων, μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού, που συνδυάζεται απλά με διακοπές ή και με ένα πρόγραμμα παράλληλων δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες για τους ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα, θέτει γενικότερα τη χώρα μας και ειδικότερα το νησί της Σκιάθου στο “χάρτη” του παγκόσμιου αθλητικού τουρισμού, μια άκρως αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, με κατά τεκμήριο “ποιοτικούς” τουρίστες, αποτελώντας σπουδαία ευκαιρία ανάπτυξης για κάθε τόπο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το “1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σκιάθου” δίνει τη δυνατότητα πολύ σημαντικής προβολής τόσο της χώρας μας, όσο και του νησιού της Σκιάθου, μέσω του δικτύου ενημέρωσης και της διαφημιστικής καμπάνιας της διοργάνωσης, που απλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, αυτό χωρίζεται σε τρεις (3) διαγωνιστικές κατηγορίες, OPEN ΑΝΔΡΩΝ (χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς), 40+ (για άνδρες άνω των 40 ετών), MIKTH (στην οποία υποχρεωτικά με την εκάστοτε αγωνιζόμενη ομάδα, θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον δύο γυναίκες), όπου θα μπορεί να συμμετέχει και αμιγώς γυναικεία ομάδα.

Στη Σκιάθο το 1ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5


Συμμετέχοντες στο Τουρνουά μπορούν να είναι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Στρατιωτικό προσωπικό, υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος, στελέχη σε υπηρεσίες Ευρωπαϊκής Ένωσης, Τελωνειακοί υπάλληλοι, Εφοριακοί, Προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών, Προσωπικό από Υπουργεία, Διεθνείς Οργανισμούς, Υπάλληλοι Περιφερειών και Δήμων, όπως και συμμετέχοντες μετά από ειδικές προσκλήσεις των διοργανωτών.

Φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι οικογένειες, φίλοι, συνάδελφοι που μπορούν να επωφεληθούν από τις ίδιες προνομιακές τιμές με τις συμμετέχουσες ομάδες, που περιλαμβάνουν τις μεταφορές από το αεροδρόμιο/λιμάνι και τυχόν ειδικές εκπτώσεις για προγραμματισμένες εκδρομές.

Συνδιοργανωτής του τουρνουά είναι ο Δήμος Σκιάθου, υποστηρικτές η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (IPA) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ τελεί υπό τη αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Διοργανώνεται από το τουριστικό πρακτορείο “DOLPHIN of SKIATHOS SA” και την εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων “LACP-Events”.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ