Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στη Football League ο Ηρόδοτος, τιμωρία για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ηρόδοτος EUROKINISSI SPORTS

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με αφαίρεση πέντε βαθμών τον Αστέρα Αμαλιάδας και έτσι η ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Football League είναι ο Ηρόδοτος.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών για τα επεισόδια στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, το οποίο έγινε στις 13 Μαΐου. Η ομάδα της Κρήτης είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της από "μπράβους" των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μην κατέβει να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην ομάδα της Αμαλιάδας επιβλήθηκε ακόμα πρόστιμο 2.000 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι, ο Ηρόδοτος ακολουθεί τους Βόλο ΝΠΣ, Ηρακλή, Αήττητο Σπάτων. Θεωρείται απίθανο να ανατραπεί η απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Αφαίρεση τριών βαθμών επιβλήθηκε και στον Εθνικό για τα επεισόδια στα Σπάτα με τον Αήττητο. Η απόφαση: "Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.Κηρύσσει το πρώτο εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας – Πανόπουλο πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. του αγώνος, ο οποίος διεξήχθη στις 13.5.2018 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου ως γηπεδούχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), γ) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και δ) συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Κηρύσσει τον τρίτο εγκαλούμενο, Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Κηρύσσει τον τέταρτο εγκαλούμενο, Ανδρέα Ξυδάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στον τέταρτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ