ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των συλληφθέντων του ντέρμπι

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των συλληφθέντων του ντέρμπι
INTIME SPORTS

Η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (22/03) τις φωτογραφίες των δύο εκ των τριών συλληφθέντων για τα επεισόδια της 18ης Μαρτίου στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Δείτε την ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

"Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο (2) συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή και κατασκευή - κατοχή από κοινού εκρηκτικών βομβών και υλών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενηθεί κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, διατάραξη κοινής ειρήνης με εκτέλεση βιαοπραγιών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατοχή φωτοβολίδων, καθώς και για αδικήματα που αφορούν την Αθλητική Βία.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και οι φωτογραφίες αφορούν την έρευνα που διενεργείται σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το απόγευμα και το βράδυ της 18-03-2012, πριν, κατά και μετά τη διακοπή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, που πραγματοποιήθηκε στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Α.Κ.Α.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ